maandag 9 maart 2015

Invisidoor argenta

Creëer een onzichtbare deur met het invisidoor onzichtbaar aluminium kader voor binnendeuren. In moderne, minimalistische architectuur primeert pure zuiverheid in al zijn aspecten. INNOVATIEVE OPLOSSINGEN argenta. Verticale profielen IN of OUT voor enkele deuren in verstek of kamerhoog.


Horizontale bovenprofielen IN of . Dit is een onzichtbare aluminium kader voor binnendeuren die kan ingepleisterd worden, waardoor de deuren volledig gelijklopen met het pleisterwerk.

Nadat de deur ingebouwd is, blijft er slechts één zichtvlak over en zie je nog enkel het contour van de deur. Er is geen aftekening meer tussen het kader en de gyproc. Ontdek ons ruime aanbod van Profielen. Invisidoor kan ook op een bakstenen muur . BESTELFORMULIER - ARGENTA INVISIDOOR BASIC. De onzichtbare integratie van de deur in de woning is een feit!


Lees deze handleiding eerst aandachtig eer u van start gaat. Het plaatsen van de argenta invisidoor dient te gebeu- ren door een vakman. Lisez ce manuel attentivement avant de commencer.

Sfeerbeeld “Nijkerk kantoor”. Dankzij de argenta invisidoor , een onzichtbaar aluminium kader voor binnendeuren dat ingepleisterd kan worden, is het mogelijk om tot de essentie van puur esthetisch wonen te komen. De deur ligt dankzij de invisidoor in lijn met de wand en zo kan men creatief omgaan met ruimtelijke volumes en wanden. DOOr Dimensions Fra me dimensions. Indien er reeds gepleisterd wer controleer of het pleisterwerk vlak afgewerkt . Beste, Wij wensen voor onze moderne woning te gaan voor deuren in het vlak met onzichtbare omlijsting (mee in gepleisterd).


The argenta invisidoor AX PRO is the latest addition to the argenta invisidoor range. It is an invisible aluminum frame for pivoting doors up to 1kg, ideal for heavier and frequently used applications. Because the pivot system is placed inside the door, the argenta invisidoor AX PRO can be used in both new construction . Professioneel schuifddeurbeslag voor houten binnendeuren tot 1kg.


Onzichtbaar aluminium kozijn voor binnendeuren. Bent u op zoek naar een binnendeur die u een strakke en moderne look kan bieden? Uiteraard zijn er verschillen tussen beide opties.


Om u deze keuze wat makkelijker te maken leg ik ze graag even uit. Innovatieve oplossingen voor onzichtbare kozijnen voor diverse typen binnendeuren. Van het aluminium deurkader in het invisidoor SDX125-pakket is na plaatsing niets meer te zien, en ook het schuifdeurbeslag zit discreet weggewerkt.


Houten schuifdeuren tot 1kg kunnen hiermee perfect geïntegreerd worden in een strak en minimalistisch interieur. Nu de invisidoor SDX ook .

Het argenta invisidoor SDX- pakket om schuifdeuren onzichtbaar in te werken in een minimalistisch interieur, werd uitgebreid met een extra oplossing voor glazen schuifdeuren. Zo kunnen ook die voor het eerst echt onopvallend ingewerkt worden. Glazen schuifdeuren subtiel . Onopvallende binnendeuren”.


De ideale oplossing voor uw modern interieur. Dankzij de onzichtbare deursystemen vormen gesloten deuren en wanden één geheel. Er is namelijk geen zichtbaar kader rondom de deur. Ga creatief om met ruimtelijke . Discrete interior doors” – thé trend for a timeless interior style with a sleek and minimalist design.


With its invisible door systems Argent Alu responds perfectly to this trend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts