vrijdag 13 maart 2015

Happy cocooning accessoires

Happy cocooning biedt allerlei leuke accessoires om uw verblijf in de tuin nog aangenamer te maken! Allemaal accessoires voor de Cocoon vuurtafels waar u heel blij van wordt. U moet van alle gemakken voorzien zijn en zich daarnaast geen zorgen hoeven te maken over onderhoud en veiligheid. Praktisch zijn de sidetables en beschermende . Een Cocoon Table zorgt direct voor meer sfeer en een luxer gevoel in iedere tuin.


Enclosure Vierkant (bijzettafel) LPG.

De bovenkant is afneembaar om de LPG Tank gemakkelijk te plaatsen en te… € 17 € 16 00. Op alle accessoires bij aankoop van het hoofdproduct. Als u bij koopjesconcurrent een bestelling doet kunt u snel, veilig en gemakkelijk betalen via Ideal gewoon via uw eigen vertrouwde bank. Al onze artikelen gratis bezorgd in heel Nederland en Belgie.


Ook Europese verzending. Andere accessoires zijn o. Daarmee maak je van deze tafelhaard een multifunctionele haardtafel. Vind happy cocooning op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Geen producten geselecteerd. Zo geniet u ook op koudere avonden van sfeer en warmte in uw tuin en op het terras. Heelijk vanuit de loungeset of schommelbank genieten van een vuurhaard.


Happy Cocooning Support tafel voor losse inbouwbrander. Bekijk en bestel direct! Door het gebruik van een gasbrander heb je wel de sfeer van een gezellig vuurtje, maar niet de overlast van een traditionele houtbrander. De Cocoon Tables zijn gemaakt van het oersterke en . Bij de Cacoon Table zijn ook allerlei verschillende en handige accessoires verkrijgbaar die jouw haard echt compleet maken.


SKU: Niet beschikbaar Categorie: Accessoires. Find Free WordPress Themes and plugins. De houten side table kan gebruikt worden om drinken op te plaatsen.


Afmetingen 410x410x6mm Adviesprijs € 1700. PVC Cover LPG Tank Zwart,Grijs. Grillplaat Cocoon Table .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts