dinsdag 17 maart 2015

Nefit easy weersafhankelijk

In deze video leert u meer over het. Een stijlvolle thermostaat die alleen maar voordelen kent! De kamerthermostaat die met u meevoelt. Werking, zin en onzin van een weersafhankelijke hoofdregeling.


Een weersafhankelijke regeling doet dat niet, maar stuurt de ketel aan op basis van de buitentemperatuur.

Als het echt koud is, dan laat deze de brander aangaan totdat . EN van de installateurs weten dit ook NIET correct in te stellen. De Easy is een van de weinige termostaten waarbij je zoveel in kan stellen, . Heb weersafhankelijk ( verwarmings parameters default) en aanwarmvervroeging aan staan. Mooi product, vooral het design zorgt ervoor dat het apparaat in een huishouden prima past. Weersafhankelijke regeling. Wat er iedere ochtend gebeurt is.


Ik heb hem op klopkprogramma staan, zelflerend en met weersafhankelijk , De stooklijn heb ik bij vloerverwarming op maximaal (graden) staan.

Weet iemand hoe ik hem met . Prijzen vergelijk vanaf € 1890. Als je de weersafhankelijke regeling wil hebben, dan moet je wel over themostaatknoppen op de radiator beschikken anders werkt het systeem niet goed. Ja en dan is de watertemperatuur . De badruimte is voorzien van vloerverwarming . Belangrijk: bewaar deze handleiding bij de ModuLine Easy met hetzelfde. Met Easy Connect Adapter ook geschikt voor OpenTherm cv-toestellen. Kijk voor meer informatie op nefit.


Zowel boven (gedeeltelijk) als beneden (volledig) heb ik vloerverwarming en zowel boven als beneden radiatoren met instelmogelijkheden. De installateur had hem ingesteld maar toen was het . Voor gebruik van deze ModuLine 1met ProLine NxT is de Easy Connect Adapter . Wat is een weersafhankelijke cv-regeling? Dit is een techniek waarbij, op basis van de gemeten temperatuur in de temperatuursensor die aan de buitenkant van het huis is bevestigt, de computer in de cv-ketel de optimale watertemperatuur bepaalt waardoor uiteindelijk het huis op . Nefit cv-combi-ketel Atag buitensensor.


Duurzaam verwarmen, superieur comfort en fors energie besparen. Itho-Daalderop-cv-ketels thumb .

Een ruimteregeling, weersafhankelijke (wa) of weersafhankelijke regeling met ruimtecompensatie. Het apparaat heeft een weersafhankelijke functie waarmee het de buitentemperatuur van internet haalt en de warmte in verschillende kamers daarop aanpast. Een slimme thermostaat is een thermostaat die ofwel zelflerend is ofwel op afstand in te stellen is.


Zo kom je altijd thuis in een warm huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts