dinsdag 31 maart 2015

Onderhoudsinterval mini clubman

Om te zorgen dat je MINI net zo lekker blijft rijden als de dag dat je hem ophaalde – nieuw of tweedehands -, is goed onderhoud belangrijk. Krassen wegwerken, olie bijvullen of een wintercheck? Het kan allemaal en gemakkelijk bij MINI ! Bij Carteam autobedrijven.


Goed en voordelig en GRATIS haal en brengservice!

OK ik was op zoek naar wat info omdat ik een beetje het spoor bijster ben welke beurt mijn tuf tuf nu gaat krijgen. Volgens het boekje had hij toen net een beurt gehad en de eerste beurt daarvoor is rond de 25. Zelf resetten Olie interval beurt R5 R5 R. Onderhoud R- MINI R( Clubman ), R. Z0Zt5UywVRVergelijkbaar aug.


Geüpload door AskTheCarExperts Full description and demonstration of how to reset the services on a Mini Cooper. This procedure is for the. Zo worden per autofabrikant andere onderhoudsintervallen gehanteerd en kennen we de onderhoudsindicator op het dashboard van de auto.

Bijna jaar geleden importeerde ik deze Clubman Cooper D (aka Dubman) uit Duitsland. Redelijk wat modificaties gedaan aan de MINI , waaronder een schroefset, JCW voorbumper, dubbele uitlaat en S-achterbumper etc. Mini diende als bijkomende wagen om prospectie te doen. Oorspronkelijk gekocht voor mijn echtengenote die net in de zaak kwam werken. Ze vond hem wel leuk maar met kids waarvan baby was hij niet altijd even handig.


We hebben ook nog een Vdus , van ons kan met de MINI rijden. Die kennen we niet bij MINI. Want met MINI Serenity hebt u uw servicebudget altijd perfect zelf in de hand. Ontdek en vergelijk hieronder de verschillende formules en stem ze volledig af op maat . Het onderhoudsschema voor een kleine beurt en een grote beurt wordt vermeld in uw offerte.


U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw Mini countryman onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Mini countryman wordt te allen tijde vooraf met u besproken en. MINI TLC is een liefdevolle MINI Service. Daarmee hoef je over je onderhoudskosten geen zorgen meer te maken. Je kunt je onderhoud inkopen, vooraf en voor een vast, laag bedrag.


Zodat je onbezorgd van het rijden kunt genieten. Met TLC is het onderhoud van je MINI – Hatchback, Clubman , Cabrio,.

De nieuwe Mini heeft alle verwachtingen overtroffen. Mini is een merk geworden, Mini is vooral leuk en individueel. Gelijk aan pakket L inclusief tussentijds bijvullen van motorolie en tijdens onderhoudsbeurten bijvullen van ruitensproeiervloeistof. Heb dit ook vanaf begin bij mini -dealer gemel maar werd altijd als normaal bevonden dus nooit iets aan gedaan. Overmorgen wederom naar dealer, maar ik zet de auto er al een . Prijzen en uitrusting van de Mini Clubman 1. W - Stationwagen, 5-deurs.


Naast BMW dealer, zijn wij ook MINI Service Partner. Dat wil zeggen dat wij alle onderhoudswerkzaamheden en reparaties kunnen uitvoeren aan uw MINI , met behoud van garantie. Daarvoor hebben wij alle vereiste apparatuur in huis, en alle vereiste trainingen gevolgd. Auto garantieverzekeraar Autotrust stopt per direct met het verzekeren van de Mini Cooper S. Voor het onderhoud van . Je hebt gewoon meer plezier in een MINI. Onze klanten het echte MINI gevoel geven, dat is waar het bij ons om draait.


Of het nu gaat om de showroom of onze verkopers, wij zorgen dat jij in de MINI stemming komt. Hierbij zijn plezier en vertrouwen belangrijk voor ons. Wanneer je bij ons een MINI koopt of in onderhoud .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts