donderdag 5 maart 2015

Radson faro v prijs

Radson Faro V verticale radiatoren. Bekijk het ruime assortiment van o. Ideaal voor overal waar u de hoogte van uw interieur wilt benadrukken. Maar eveneens perfect voor ruimten met een beperkte wandoppervlakte.


De visuele kracht van de Faro V wordt geaccentueerd met een geprofileerd voorpaneel en een gesloten, gebogen zijbekleding.

Een warmtebron die gezien mag worden. Verticale designradiatoren - Faro V. Gestileerde verticale decoratieve radiator met geprofileerde voorplaat en geperforeerde, lichtgebogen zijbekledingen. Toebehoren meegeleverd en inbegrepen in de prijs : ophanging, zijbekledingen, montageklemmen, draaibare ontluchter, blindstoppen, schroeven en. Klik op het product voor verdere informatie over kleurmogelijkheden. Strakke verticale decoratieve RVS design radiator met lijntjes in voorplaat en gesloten, lichtgebogen zijbekledingen.


De design radiatoren worden geproduceerd uit koudgewalst plaatstaal St 12.

Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld. Koop of Verkoop radson faro op Marktplaats. Uiteraard verzorgen wij, met eigen transport, graag dagelijkse levering op het door u gewenste adres. Categorie: Compact radiatoren.


Productbenaming: Designradiator. Uitvoering: rechthoekig. Profielvorrechthoekig . Het product waar ik op zoek was had de beste prijs bij Installatievakwinkel. Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden. Aangesloten bij Uneto-Vni.


Wij werken met de leveringsvoorwaarden van Uneto- Vni. Powered by LogiVert webshop software. Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs !

RADSON FARO V DECORRADIATOR. Kwaliteit is onze topprioriteit. Maak een statement in stijl. We hebben de hand weten te leggen op wederom iets aparts. Topmodel designradiatoren van radson Faro V (met fijn lijntje) in mooie kleuren en uitvoeringen, met midden onderaansluiting.


Download See online Add to basket Remove from basket.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts