donderdag 19 maart 2015

Cubetto nederland

Wat leer je van Cubetto ? Van Cubetto kunnen kinderen ontzettend veel leren! Jammer genoeg is is Nederland het programmeren geen onderdeel van de kerndoelen. Cubetto zorgt ervoor dat je kinderen zonder op een scherm te hoeven kijken spelenderwijs de basics van programmeren kunnen leren.


We leren op school onze kinderen nog steeds waar Culemborg ligt en dat Flipje uit de Betuwe komt, maar programmeren is nog een ondergeschoven kindje.

De nieuwe pakketten voor de programmeerrobot Cubetto voor kinderen zijn een groot succes op Kickstarter. Ze kunnen spelenderwijs kennis maken met programmeren. Met tastbare puzzelstukjes maken ze . Cubetto Play Set - ictLESKISTEN, de leverancier van ict leskisten (steam, programmeren, robotica, maker education) voor het onderwijs. Echter, de Cubetto leert je peuter al coderen voordat je kind kan praten.


Gratis verzending binnen België vanaf €en naar Nederland vanaf €100. Wereldwijde levering mogelijk. Contacteer ons vrijblijvend.

Hier weer een speeltje dat kinderen aan het programmeren moet krijgen. Het pakket bestaat uit drie delen: een robot, een bord waarop wordt hij wordt geprogrammeerd en gekleurde stenen die de 'code' vormen. De Cubetto mikt echter op een erg jong publiek: kinderen vanaf jaar. Op Kickstarter loopt op dit moment een interessante actie. Het gaat om de Cubetto van PrimoToys.


Het ziet er uit als een houten doosje op wielen met een bord waar kinderen (vanaf jaar) blokjes op kunnen leggen. Die blokjes vormen het programma voor de Cubetto. Bestel Cubetto bij Brinklicht. Vóór 22:besteld = morgen in huis!


Alle versele-laga producten zijn uit voorraad leverbaar! Pets place is de grootste dierenwinkelketen van nederland met 203… Nieuw Ophalen. Het is al geschikt voor kinderen vanaf jaar. De makers willen kinderen op deze leeftijd al de basisbeginselen van programmeren aanleren. Cubetto bestaat uit een houten robot, een speelbord en plastic . Er wordt gewerkt met Cubetto.


Cubetto is een vriendelijke, houten robot die jonge kinderen kennis laat maken met programmeren.

Er komt géén beeldscherm aan te pas. Ook ga je aan de slag met Blue-Bot, een robot die zowel op de robot zelf, als op een iPad geprogrammeerd kan worden. Verzending alleen binnen Nederland. Door de kleurrijke blokken in het speelbord te plaatsen laat je de Cubetto de door jou bepaalde route rijden. Het helpt kinderen om echt te leren programmeren door avontuurlijke verhalen te bedenken dankzij de Cubetto wereld kaart (speelmat).


Geen schermen nodig: - De eerste robot voor je kind wordt geprogrammeerd door te spelen met kleurrijke delen, en niet digitaal via de computer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts