woensdag 11 maart 2015

Stalgordijnen paarden

Stel je eigen stalgordijn samen! De stalgordijnen kan je zelf samenstellen worden gemaakt van een hoge kwaliteit waterproof pvc materiaal in mooie kleuren. Bij de standaardprijs is een boord naar keuze inbegrepen.


Een stalgordijn is ideaal om mee te brengen op (meerdaagse) wedstrijden. Het geeft rust in een drukke, stressvolle omgeving en daarnaast helpt het je paard om te ontspannen.

Vind stalgordijn op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Unieke Frontriemen, Oornetjes, losse strasskettingen, halsters, springschoenen, peesbeschermers, en nog veel meer unieke ruitersport artikelen.


Stalgordijn van transparante PVC stroken. Transparante stalgordijnen sluiten een opening goed af en bieden een optimale bescherming tegen tocht, stof, vocht, ongedierte en koude. Onze stalgordijnen zijn ideaal voor het afsluiten van een opening naar buiten. Paarden , koeien en varkens lopen zonder problemen door de .

Afdekhoezen Bridleway 2st € 195. Groot en sterk stalgordijn voor de box. Geselecteerde kleur is: Black. Selecteer een maat: Maat, One size. De Mooiste bandage tassen en beste stalgordijnen koop je op Geblingt.


Vraag ons naar de mogelijkheden. Het Eskadron stalgordijn zorgt voor een optimaal stalklimaat. Kies een Kleur: Donkerblauw. Beperkt op voorraad - Verzending binnen werkdagen.


Anna Scarpati stalgordijn lang. De stalgordijnen die je zelf kunt samenstellen worden gemaakt van een hoge kwaliteit waterproof pvc materiaal in mooie kleuren. Uw eigen reclame direct in de stal! Wildeboer stalgordijnen.


Naast diverse stal- en weidedekens heeft Dominick ook zweetdekens, dekjes en diverse concoursproducten zoals stalgordijnen en dekentassen. Bezoek voor alle modellen en. Als meervoudig wereldkampioen enkelspan paard is hij tegenwoordig ook te vinden in de reguliere mensport op het hoogste niveau.

Met mooie print op de voorzijde. Compositie: 1 Polyester . Met dit stalgordijn groot klein van Imperial Riding kom jij altijd stijlvol voor de dag. Onder de merknaam Imperial Riding wordt drie generaties lang een groot aantal innovatieve, met zorg geselecteerde producten voor paard en ruiter op de Nederlandse markt . Benodigheden voor het paard en rij uitrusting voor de ruiter: Ekkia is de specialist van de paarden wereld.


EKKIA, le monde du cheval. ONTDEK ONS PERSOVERZICHT. Heel erg blij met ons custom stalgordijn. Geleverd door CSC Horse Travel Gear. Helemaal naar wens ontworpen en bedrukt stalgordijn.


Equest Stable Guard Twincord. Voorzien van D ringen voor een gemakkelijke bevestiging aan de box. Zo kan je paard lekker buiten kijken zonder d. Webwinkel gespecialiseerd in ruitersport artikelen.


Bucas stalgordijn van zeer stevig materiaal (zelfde materiaal als de sterke Bucas dekens).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts