donderdag 24 september 2015

Airco maken van koelkast

Is het mogelijk om zelf airco te maken in huis? Of heeft U tips waar ik zou kunnen gaan kijken. Haal de deur uit je koelkast en zet eventueel een ventilator er in. Hier volgt een stukje plagiaat. Om je kamer te koelen maken dit soort dinges dus echt niets uit, maar als verkoeling op je gezicht terwijl je zit te computeren natuurlijk wel.


IJS die uit de ijsblokjes machine van de koelkast komen en zet deze voor een 40cm kamer fan.

Maatvorm koelkast in sloep bouwen - Modding. Beetje too much, die hittegolf? In deze video vind je een even simpele als briljante low-tech oplossing om je slaapkamer flink te koelen! Gedurende twee jaren ben ik op zoek geweest naar iemand die voor mij een kleine warmtepomp wou maken.


In die zin zou ik de discutie willen opschuiven naar: Zou het niet eenvoudiger zijn om enkel de pomp van een diepvries of koelkast te gebruiken en het koel en verwarmingcircuit zelf opnieuw op . Zelfbouw Airco met twee ventilators 6v usb van de Kwantum € en een koelbox van de. In geval van een BOL of kleine behuizing kan de binnen temperatuur flink oplopen wat niet prettig is, maar voor oudere of zieke mensen ook nog eens gevaarlijk kan zijn. Werking van airconditioning.

Hoe kan het dat een apparaat koude produceert, terwijl het in de ruimte en buiten bloedheet is? Een airconditioning heeft iets magisch. Inderdaa het is bijna tovenarij, maar wel gebaseerd op een op zich eenvoudig natuurkundig verschijnsel. Hetzelfde principe zien we terug in de koelkast in . Met een paar plastic flessen en een stuk karton kun je namelijk in no time zelf een airconditioner maken , zo meldt France 24.


Hij ontwikkelde ook een gratis handleiding (pdf) waarmee mensen zelf een eco-cooler kunnen maken. Een koelcircuit ( koelkast , airco , …) gebruikt . Beste Forummers, Ik heb een vraag, op dit moment ben ik samen met mijn vader een kleine Tear Drop caravan aan het maken. TS, kun je er niet gewoon een portable airco inbouwen onder een zitplaats of een kastje ofzo?


Kan je niet wielen monteren onder een liggende koelkast ? Nu heb ik ontdekt dat wanneer je deze warme lucht door een buis naar buiten afvoert en de klep van de koelbox openlaat deze als airco werkt. Nu lekker koel in mn kamer. Heeft geen nut want de motor en warmtewisselaar van de koelkast geeft de warmte aan de ruimte af.


Vanzelfsprekend kunt u bij Airco Techniek Friesland ook terecht voor de reparatie aan uw mobiele koeling zoals Coolmatic koelkasten of koelboxen. Wilt u een afspraak maken of heeft u nog vragen? Uw internetgedrag kan door deze derden gevolgd worden door middel van deze tracking cookies.


Door hieronder op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u hiermee akkoord.

Lees meer over cookies op nrc. Je betaalt een toeslag rond Kerstmis, oudjaar en Pasen. Dit aangename hotel in de eerste zijstraat van de hoofdstraat heeft kamers met airco , een koelkast en balkon, een mooi dak en een terras.


Gasten maken gratis gebruik van het zwembad van het Gezira Garden. Verlangen naar warme dagen doen we altijd. Maar als eenmaal daar: hoe krijg je het huis koel zonder airco ? Met deze tips doorsta jij elke hittegolf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts