woensdag 9 september 2015

Reinigingsdoekjes hoortoestel

Met deze reinigingsdoekjes maakt u uw hoortoestel ook onderweg op een gemakkelijke en veilige manier schoon. Wilt u weten wat het onderhoud is aan verschillende hoortoestellen ? Lees snel verder of kom langs bij . Als u uw hoortoestel en uw oorstukjes wilt schoonmaken hoeft u niet verder te zoeken. Hier vind u producten voor het schoonmaken van oorstukjes en hoortoestellen !

Goed onderhoud verlengt de levensduur van hoortoestellen , oorstukjes en gehoorbescherming. Verpakt in een handige dispenser met stuks doekjes. Vochtig - desinfecterend. Deze set is ook een onderdeel van het HoorZeker Pakket.


HearPlanet biedt u ruim keus in reinigingsproducten voor uw hoortoestel. Bekijk nu onze CEDIS reinigingsdoeken. Cedis doeken, sprays en meer. Met deze Smartwipe hygienische reinigingsdoekjes kiest u voor veiligheid: zowel voor uw handen als voor uw gehoorapparaat ( hoortoestel ).

De verpakking bevat stuks frisse reinigingsdoekjes voor het reinigen van uw hoorapparaat in een handige . Dagelijks reinigen en drogen van hoorapparaten zorgt voor een beter draag- en hoorcomfort en een langere levensduur van uw hoortoestel. Voor een goede werking van de hoortoestellen en vanuit hygiënisch oogpunt is het aan te bevelen om uw hoortoestellen regelmatig te reiningen. Dit kunt u zelf eenvoudig doen met deze reinigingsset, speciaal voor in-het-oor hoortoestellen. Verpakking: 1x Droogbeker 4x Droogtabletten 25x Reinigingsdoekjes 1x . Effectief tegen bacterien. Het hoortoestel en het oorstukje grondig met het vochtige doekje afvegen.


Na minuut inwerken van het desinfecterende middel, droog de oppervlakken van het oorstukje en het hoortoestel af met een . Voor de reiniging en ontsmetting van het oorstukje van uw hoortoestel legt u een bruistablet, samen met de onderdelen, in de reinigingsbeker. De reinigingsspray is een efficiënte aanvulling op de reinigingsdoekjes , vooral om de minder bereikbare delen te reinigen. Naast de PerfectDry en de PerfectDry Lux droogbox hebben we nog diverse reinigingsmiddelen zodat u uw hoortoestel (len) goed reinigen en deze langer meegaan, zoals reinigingsspray, reingingstabletten, reinigingsdoekjes. Afhankelijk van het type hoortoestel geven wij graag advies over welk type reiniging het beste is. Deze doekjes zorgen ervoor dat je ook onderweg je hoorapparaat of oorstukjes makkelijk en grondig kan reinigen.


Hiermee reinig je gemakkelijk en grondig elk type hoortoestel. Audinell reinigingsdoekjes sachets. Handig om mee te nemen, drogen niet uit.

Hoortoestel schoonmaken met vochtige doekjes. De Smartwipe doekjes zijn ideaal voor het reinigen gehoorapparaat. Om de buitenkant van het hoortoestel te reinigen kunt u gebruik maken van vochtige doekjes.


Bekijk onderstaande video voor het gebruiken van reinigingsdoekjes bij het schoonmaken van het hoortoestel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts