vrijdag 25 september 2015

Houten tijdschriftenrek

Practisch tijdschriftenrek met een eenvoudig, maar elegant ontwerp voor het opbergen van uw kranten en tijdschriften in de huiskamer, eetkamer, badkamer of kantoor of wachtkamer. In een tijdschriftenrek stal je ze mooi uit. En er zijn staande en hangende tijdschriftenrekken.


Tijdschriftenrekken zijn er in veel maten. Voor iedereen een voordeel.

Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Zet de ene plaat loodrecht op de langste zijde van de andere plank en trek deze over met potlood. Mooie houten vintage tijdschriftenrek. Erg leuk om neer te zetten.


Eigenschappen: Plaats: Utrecht. Super cool én handig in vrijwel elke ruimte.

Direct uit voorraad leverbaar! Bij De Leestafel heeft u keuze uit een ruim assortiment aan tijdschriftenrekken. U heeft keuze uit acryl, aluminium, houten en stalen tijdschriftenrekken al vanaf € 29.


Bekijk de verschillende rekken en bestel direct online! Als je een beetje handig bent kun je van hout zo een tijdschriftenrek in elkaar timmeren. Daarvoor heb je nodig: twee lange planken, twee korte planken en dikke en dunne latjes. Van de vier planken maak je een rechthoekig frame. Vervolgens timmer je daar afwisselend dikke en dunne latjes tegenaan.


Koziol Lectuurbak Milano. Yamazaki Staand Magazinerek. Zet een tijdschrijftenrek op je bureau of kast, of hang hem aan de muur. Het tijdschriftenrek is compact met een mooie. Een prachtige opberger is het witgrenen houten tijdschriftenrek van Woood.


Houten tijdschriftenrek. Met dit systeem kun je heel veel kanten op.

Zet er je leukste kookboeken en tijdschriften op, en wissel het af met leuke houten letters of een leuk fotolijstje. Zo verander je binnen een mum van tijd die ene saaie muur in een . U wilt kennis maken met het meubelmaken – welkom bij de meubelmaken voor beginners workshop van BeQwaam Baarn. U gaat een heleboel leren. Allemaal praktische zaagtips en hoe u netjes kunt leren werken.


Met mooi hout , koperen verbindingsstukken en in ons geval (nep)leder. Het resultaat is echt verbluffend fancy! Maak zelf een tijdschriftenrek. Alles wat u nodig heeft voor uw boot. Watersporters geven ons een 1. Steigerhouten tijdschriftenrek.


Dit stoere tijdschriftenrek is gemaakt van steigerhout. Zaag drie planken uit in de gewenste lengte en bevestig deze aan elkaar. Bij de IKEA koop je vier fotoschappen en deze bevestig je op het hout. Je hebt nu een mooie eyecatcher voor aan de muur en genoeg ruimte voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts