woensdag 30 september 2015

Duct cleaner innotec

Duct Cleaner biedt op zeer eenvoudige wijze de . De beste producten voor airco reiniging. Vervuiling van het kachelventilatiesysteem zorgt voor een verminderde hygiëne, wat irritaties aan de luchtwegen en ogen kan veroorzaken. Het merk voor de vakman.


Vandaag voor 17:bestel morgen in huis!

Airconditioninginstallaties vindt u overal. Denk maar aan voertuigen, gebouwen en woningen. Een airconditioning is niet meer weg te denken. Letterlijk betekent airconditioning “luchtbehandeling”.


De installatie staat garant voor een aangenaam binnenklimaat. Met airconditioning kunt u de temperatuur en luchtvochtigheid . Vind innotec op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Wij onderhouden graag uw ventilatiesysteem, zodat u optimaal kan genieten en geen last heeft van onaangename geuren in de auto. Voorkomen is beter dan genezen. Our extensive range of high quality service products provide solutions for all service specialists from electrical. Relevant geïdentificeerd gebruik van de stof of het mengsel en ontraden gebruik.


Gebruik van de stof of het mengsel. Clean Air Duct Treatment - How to chemically neutralize odors in your car - Duration: 2:51. Dit product is op basis van schuim om luchtkanalen en verdampers te reinigen.


De verdamper is het belangrijkste onderdeel van een airco en deze moet uitermate goed gereinigd worden. Speed Primer Anthracite. Repaplast Structure coat. Tecnica innotec tiskischoenen maat (5). Reinigt vervuiling en rekent af met onaangename geuren.


Zeer actief en stevig schuim met lang. Innotec , Innotec , Tyre Lube, Tyre Lube. Zeer geschikt voor het reinigen van Airco . NEW INNOTEC Diesel Turbo Catalyst Carbon Deposit Vehicle Fast Cleaner Kit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts