woensdag 23 september 2015

Auto ventilator usb

De ventilator levert een heerlijke koele wind rechtstreeks vanuit uw USB -poort. Inclusief flexibel snoer zodat de ventilator in elke richting kan worden geplaat. Tevens geschikt voor gebruik in de auto d. Auto ventilator met 12V aansluiting.


Formaat: ongeveer x 17. Ventilator met 12V aansluiting.

Mensen worden snel loom en geïrriteerd als het te warm is op het kantoor. Door het kleine formaat en het gewicht is hij gemakkelijk te plaatsen en mee te nemen. Wil jij ook graag een koel briesje tijdens het werk op een warme dag? Kies dan voor een USB mini ventilator ! Bekijk ook: Bekijk alle . Nur noch Stück auf Lager - jetzt . Geniet van een frisse bries met deze mini ventilator die je simpelweg inplugt in de USB aansluiting van je computer. Daarvoor kijk je op KIESKEURIG.


Bestel online voor de laagste prijs!

Vind USB Mini ventilator op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. All ride auto - ventilator met zuignap (12v) - een ventilator voor in de auto. Alle prijzen van webshops in een duidelijk overzicht op BesteProduct. In de zomer op de parkeerplaats: je durft gewoon niet in te stappen!


Zo warm is je auto nadat hij een paar uur in de zon heeft gestaan. Jouw auto komt nog uit het tijdperk dat deze niet standaard voorzien was van een airco. Een auto ventilator is dat wellicht iets voor jou. Er zijn een paar typen 12v ventilatoren , welke het . Direct uit voorraad leverbaar met het grootste aanbod.


De USB - ventilator met temperatuurdisplay geeft je een continue overzicht van de (waarschijnlijk te hoge) kamertemperatuur. USB ventilator Draaibaar: Ja. Type autoaccessoire , Interieur accessoires.


Afmetingen: x 1x 1mm. Werken in warme ruimtes gaat vaak ten kosten van de productiviteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts