dinsdag 22 september 2015

Cenvax klokthermostaat

Met een klokthermostaat kunt u de temperatuur voor meerdere periodes per dag vooraf instellen. Zo haalt u het uiterste uit uw cv-ketel. Het is natuurlijk ook mogelijk om de klokthermostaat tijdelijk handmatig warmer of kouder in te stellen.


U bent verzekerd van een scherpe prijs. OpenTherm signaal uw ketel op basis van de gemeten en gewenste. De ruimtetemperatuur wordt met de klokthermostaat gemeten.

Het is daarom van belang een goede plaats voor. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. De verwarming van de radiatoren is afgekoppeld van de cenvax (Poptie 4).


Zelfs als ik handmatig een temperatuur instel die hoger is dan de temperatuur die de thermostaat aangeeft dat het binnen is, blijft het symbooltje linksonderin aan en gaat de . Daarvoor kijk je op KIESKEURIG. Is optimaal en intelligent stoken net . Honeywell Round Modulation Plus. Wij verkopen ook cv materialen, radiatoren, dakbedekking, elektromaterialen en een zeer uitgebreid assortiment aan sanitair artikelen.

Warmteservice, gewoon perfect geregeld. Op voorraad √ Snelle levering. Alle prijzen van webshops in een duidelijk overzicht op BesteProduct. Cenvax klokthermostaat kopen?


Deze thermostaat is dus toepasbaar op alle toestellen die volgens dit universele protocol communiceren. Eenvoudig in te stellen weekklok. Instelbare vakantieklok.


Extra ingang om op afstand van nacht naar dag . Klokthermostaten van Nederland tegen de laagste prijzen! Weersafhankelijke cv-regelaar bedoeld voor het regelen van een menggroep van een cv-installatie. Is uw product kapot en biedt de handleiding geen . Indirect gestookte RVS cv-boilers.


Bij 40ºC volgens NEN-EN 625. Stooklijnen rood: dagstooklijn blauw: nachtstooklijn. Knop onder: nachtverlaging .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts