donderdag 24 september 2015

Panatron airco handleiding

Belangrijke veiligheid instructies. Als u de airco weer aan. Dit kenmerkt zich mede door het gebruik van een Japanse compressor. Met uitzondering van Kw airco. Installeren van de batterijen.

Verwijder het deksel aan de achterzijde van de afstandsbediening. Plaats de twee AAA alkaline batterijen. Zorg ervoor dat de batterijen in de juiste richting worden geplaatst. Uw garantie voor een perfect verzorgd binnenklimaat.


Heb de filters schoon gemaakt. Weet iemand wat dit kan zijn? Reageer op deze vraag Misbruik melden. Webshop in airco systemen.

Midea mobiele airco kW koelen. Montage Handleiding (Pagina). Rol de overtollige koelstreng op achter de buiten-unit en monteer de koelleiding. Bij elk apparaat wordt een duidelijke gebruikshandleiding geleverd voor eventueel montage en voor gebruik van het apparaat.


Be sure to read this Manual thoroughly before installation. The warnings and precautions indicated in this Manual contain important. Hand this Manual, together with the Operating Manual, to the customer. Een raam airco model is makkelijk in te bouwen in elke ruimte met voldoende grote ramen met een snelle montage en vervanging. De Panatron heeft gaten van centimeter, de Coolbuddy en Windy (alleen de grote heeft cm) slechts centimeter.


Alleen heeft deze in de opgave de helft van de door jou gevraagde mcapaciteit. Aircoshop Mobiele Airco PC-09KR. Malfunction of indoor environment sensor at air return vent. Evaporator sensor malfunction.


Condenser sensor malfunction. Outdoor environment sensor malfunction. Door het gebruik van een airco in de ruimte zal de ruimte altijd de gewenste temperatuur hebben.

Een airco zonder buitenunit is uiterst geschikt voor doe het zelf montage, u maakt een verbinding met de buitenlucht en plaatst zelf de airconditioning unit op de meest geschikte plaats, toepassingen woning, slaapkamer, kantoor, woonkamer. Inclusief installatie- en gebruikershandleiding. Check whether the resistance of the sensor is normal. КΩ in the normal temperature. Een nieuwe handleiding wordt meegeleverd.


De foto is van de fabriek en niet van de te verkopen machine, zodat wij deze niet steeds hoeven aan te passen. Deze machine is voorzien van een nieuwe compressor. Natuurlijk krijgt u garantie op deze machine. Zoekt u wat anders, laat het ons even weten, wij hebben een . VLA geeft een handleiding uit met uitleg over de belangrijkste onderdelen en aspecten van een luchtgordijninstallatie.


Prima werkende mobiele airco. Zibro px6inclusief buitenunit afstandsbediening handleiding alleen serieuse bieders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts