woensdag 23 september 2015

Reeuwijkse plassen restaurant aan het water

Lekker dineren, ontbijten of lunchen in een heerlijke sfeer. Wij zijn dagelijks geopend vanaf uur s ochtends. U kunt ieder moment van de. Wapen biedt u de mogelijkheid om dit unieke gebied per boot te verkennen, want wij verhuren eenvoudig bedienbare, zeer stabiele fluisterboten.


Op dit nieuwe park in aanbouw geniet u het hele jaar door van een onvergetelijke vakantie. Vanuit uw woning aan het water vaart u via de vaart de plassen op.

Beleef volop actie op en aan het water. Reeuwijkse Plassen : Rust, water en adembenemend mooi. De plassen van Reeuwijk zijn ideaal voor watersportactiviteiten zoals windsurfen, stand up paddling, zeilen en duiken. Of ga met de hele familie het water op.


Op het natuurspeeleiland hebben jong en oud plezier. Alles over sport en spel . Vaantje of het Wapen van Reeuwijk ;. Nice view over the water , champagne party is to.

Photo taken at Restaurant. De informele vergaderruimte is geschikt voor 6-personen en kan naar wens worden ingedeeld. Op mooie dagen is het fijn vergaderen op het terras aan het water , waar je door niets of niemand wordt gestoord. Met behulp van een kaartje zoeken we naar de route richting een restaurant waar we willen avondeten. Gouda met vele bezienswaardigheden en restaurants ligt op . In tijden van oorlog kon een strook land van Mui- den tot Gorinchem onder water worden gezet.


Knappe jongen die daar doorheen kwam! Maar op dit punt aan de Oude Rijn was de linie het smalst en dus het zwakst. Het is een heel mooi,nieuw park. Wij hadden een huisje met terras boven het water. Ook binnen als perfect in orde: goed uitgeruste keuken, flatscreen, sauna.


Echter nachten zeer slecht geslapen door het licht vd . Natuurboerderij Hoeve Stein werken samen om dit vogelrijke gebied te kunnen beheren. De polder om u heen is de keuken voor duizenden wereldreizigers! Duizenden slobeenden, krakeenden en tienduizenden smienten . Een prachtig park in een.


Je vindt hier een restaurant , een strandje en een surfschool.

Aan het begin van de training doen we voor. In het gezellige historische centrum van Oudewater , op de Markt tegenover De Heksenwaag, is Eetcafé Lumière gevestigd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts