maandag 7 september 2015

Ijzertje onderkant rits kapot

De rits van de winterjas van mijn dochter is helaas al stuk. Een veel voorkomend probleem als ik het zo eens lees. Nu dit ijzertje eraf is kan de rits nog wel dicht, maar hij gaat vanaf de onderkant heel snel weer open.


Wie weet of dat dit te repareren is, . Als de tandjes van de rits nog allemaal intact zijn en ook het ijzertje aan de onderkant van de rits ,. De rits hoeft er zeer waarschijnlijk niet uitgehaald te worden.

ZlideOn is een systeem, waarbij de trekker van de rits vervangen kan worden, zonder dat de. Het betreft de rits van de dure jas van mijn man. Tja, terug naar de winkel zou je zeggen, maar ja, we wonen (woonden) inmiddels in Zuid-Korea. Mijn collega reageerde: Waarom doe je dat? Er zijn toch winkels waar je een nieuwe rits kunt laten zetten.


In de meeste gevallen werkt dit geweldig, maar na verloop van tijd gaat ook een rits kapot. Gelukkig is een rits repareren niet moeilijk, als je maar weet hoe het werkt. Als je één van deze problemen hebt, kun je het met deze .

Ja, de rits is verder helemaal heel. Ook de nylonversteviging onder het palletje is nog helemaal heel. Op een of andere manier zouden we er een ijzer dingetje omheen moeten kunnen klinken ofzo.


Daarom heb ik er ook moeite mee, dat dit nieuwe ritsen zou . Trek je net je lievelingsbroek aan, kom je erachter dat je ritssluiting kapot is. Frustreren maar wat doe je eraan? Maar het is heel irritant als hij halverwege de rits blijft steken. Dan kun je hem natuurlijk vervangen, maar daar zijn dan weer de nodige kosten . De zipper zijn exclusief verkrijgbaar bij Ellen Fashion (web)winkel.


De grootste zwakte van alle ritsen is de ritstrekker. Onderzoek toont aan dat van alle defecten veroorzaakt wordt door de trekker. Tot op de dag van vandaag moest men altijd de gehele rits vervangen (zipper kapot , rits trekker kapot , rits schuiver). Dit is het vaakst voorkomende probleem, een rits die vastzit en niet meer open wil.


Op deze manier is je rits zo weer open, zonder dat je het stof kapot maakt. Ritsen zijn het meest kwetsbare deel van tent en kleding. Maar vaak ook gemakkelijk te herstellen.


Er zijn verschillende soorten ritsen : bloktand (foto links) en spiraal (foto rechts).

Vanaf de onderkant is ook mogelijk maar een stuk lastiger, je moet dan eerst de rits sluiten met de hand en de beide borgjes verwijderen. Optilon maakt alleen spiraal ritsen , . Overigens een geweldig weekend gehad met toerzeilers (sorry, de concurrentie. ) - naar Lowestoft. Ik zie dat de rits van onze zeilhoes (Lazy Jack systeem) enigszins kapot is. Dit onderdeeltje ( nog geen centimeter lang en misschien een paar gram zwaar) schijn . Een kapotte rits repareren.


De meeste ritsen zijn betrouwbaar, maar kunnen af en toe wel kapotgaan of vast komen te zitten. Wanneer dit gebeurt raak je wellicht gefrustreerd en ben je bang dat je een volledig nieuw kledingstuk moet kopen. Na wat info omtrent nieuwe ritsen vergaard te hebben, leek het erop dat we een nieuwe rits in de deurflap van de wagentent zouden gaan zetten. Bij het dichtdoen springt de rits na de zipper weer open en moest je het stukje terug met de zipper en proberen het opnieuw dicht te doen. Echter bereikte via via . Vind de fabrikant Stop Onderkant Rits van hoge kwaliteit Stop Onderkant Rits , leverancier en producten voor de laagste prijzen bij Alibaba.


Best Selling Rits Onderkant Stopper Kleurrijke Regenboog Tanden Nylon Rits voor Kleine Rits Nylon Tassen. Een rits betsaat uit drie hoofdelementen: het sluitmechanisme (glijder) met lipje, de tanden en de stof (tape) aan de zijkant van de rits. Aan de boven en onderkant van de tanden is een stop. Bij ritsen die geheel openen zoals bij een jas, is de onderste stop het mechanisme waarin de eerste tand wordt geplaatst. Mijn ervaring uit een ver verleden is de ongebruikte ritsen aan de onderkant voor een cm.


Misschien ook een goede tip voor dhr. Meenink,waait hij niet direct uit zijn broek bij .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts