woensdag 2 september 2015

Kolenmaker

Maak je eigen kolen met deze massieve oerdegelijke kolenmaker van Home Fires voor alle types Braai. De kolenmaker is ontwikkeld om ze snel mogelijk de best mogelijke houtskool zelf te maken in je barbecue. Door het ontwerp komt er veel zuurstof rondom het hout om dit zo goed mogelijk om te brenden in houtskool.


Het houtskool valt vervolgens door de openingen onder in de kolenmaker om vervolgens te worden. Alle modellen, zowel vrijstaand als inbouw hebben een dubbele achterwan een verhoogde en uitneembare aspan en het zetwerk van de braai is van zeer hoge kwaliteit.

Dit voorkomt dat de braai bij grote hitte zou vervormen. Op zoek naar een Kolenmaker ? U koopt deze al vanaf € 13bij Braai- webshop. De combinatie van buitenkeuken en buitenhaard en geschikt voor onder veranda , serre, overkapping of vrijstaand in de tuin.


Deze braai wordt standaard geleverd met onderstel ( houtopslag) schoorsteen van 1. RVS rooster, kolenmaker , zwengel voor potje, boven- en onderdeur, . Door de stralingswarmte van het open vuur in de kolenmaker is het altijd gezellig vertoeven rond de braai.

Onder de opvangplaat waar de kolen vallen uit de kolenmaker is er een . De kolenmaker zorgt voor een constante aanvoer van eigengemaakte kooltjes en voor een gezellig vuurtje tijdens het koken. Bent u klaar met koken dan kunt u met een haardrooster de braai als open haard gebruiken. Al onze modellen zijn voorzien van een meedraaiende weerhaan op de schoorsteen die inregenen . Uzelf en uw vrienden en familie verrassen tijdens een warme zomeravond?


Zelf kooltjes maken in de kolenmaker , de lekkerste gerechten bereiden met een authentieke smaak en nagenieten van een sfeervol vuurtje onder het genot van een goed glas wijn. De Zuid-Afrikaanse braai . Dit inbouw model Zuid-Afrikaanse braai van RVS is o. De Braai kun je gebruiken als barbecue en buitenhaard. Zoekt u een Kolenmaker ? U besteld deze direct online in onze webshop.


Een Megamaster braai wordt geleverd inclusief onderstel, kolenmaker , schoorsteen 1. RVS grillroosters, ovenlade, aslade en aspook. De Braaifire inbouw braai is een luxe barbecue en haard in één. Een braaifire wordt geleverd inclusief verrijdbaar onderstel, kolenmaker , schoorsteen 1. Kwaliteit van het hoogste niveau.

Dit model is uitgevoerd in -mm dik staal, heeft een dubbele achterwand en een zeer zwaar uitgevoerde kolenmaker. Daarnaast is de mantel van de model boven de kolenmaker geïsoleerd. Inbouw braai de inbouw braai wordt ingebouwd in een vaak stenen constructie onder een afdak, veranda, tuinhuis of gewoon in een woning.


Kenmerken kolenmaker zorgt voor een snelle en constante aanvoer van verse kooltjes. Deze keer waren we te gast bij Braaimaster in de Wieringermeer, onder de rook van Medemblik. Vind de fabrikant Kolen Maker van hoge kwaliteit Kolen Maker , leverancier en producten voor de laagste prijzen bij Alibaba.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts