maandag 28 september 2015

Stucstopprofiel dwg

Stucprofielen in natte (sanitaire) ruimtes. In natte ruimtes zoals wc, douche of keuken is de materiaalkeuze heel belangrijk. In deze ruimtes waar het vochtgehalte regelmatig hoog is, moet het stucprofiel vochtbestendig zijn.


Door de juiste materiaalkeuze kan roestvorming op het stucprofiel eenvoudig worden voorkomen. Materiaal: verzinkt staal. Klik voor een vergroting. Voeg toe aan winkelwagen. MB In deze folder staat een beknopt overzicht van de meest toegepaste stucprofielen.


Zoekt u een stucprofiel voor veel voorkomende stucwerkzaamheden, dan kunt u hier snel een keuze maken. Hoekbeschermer, stucstopprofielen , afsluit- en deco- ratieprofielen, vervaardigt van gegalvaniseerd staal, aluminium, PVC en RVS. Om de hoogst mogelijke kwaliteit van onze verzinkte profielen te garan- deren worden deze uitsluitend vervaardigd van aluzink bandstaal. Dit als extra bescherming tegen corsievorming. Afsluitprofiel met aanslag en geïntegreerde glasweefselstrook.


Ontbrekend: dwg Stuc-stop profiel mm wit nr. Voor een strakke afsluiting van de pleisterlaag waar de pleisterlaag overgaat in een andere afwerklaag of bij een kozijnaansluiting. Geschikt voor alle begrenzingen van het stucwerk tegen andere bouwafwerkingen. De stucstop-profiel is voorzien van een polyester coating(senziplast) en heeft . Er zijn verschillende stucprofielen met elk een eigen toepassing.


Bovendien is elk stucprofiel geschikt voor een bepaalde laagdikte. Hoekbeschermers: ter bescherming van uitwendige hoeken waar de kans op stootbelasting aannemelijk is. Stucstopprofielen : om het stucwerk strak aan te sluiten op de afwerkingslaag of het . Scheidingswandtype 1S11. Prestatiebereik: luchtgeluidisolatie (Rw,lab) 52dB, 30min brandwerend. Opbouw: - C-75mm metaalprofiel, h. AutoCAD -Handboek) in DWG -formaat aan de directie worden verstrekt op een digitale informatiedrager.


Overzicht van verwerkte materialen ( fabrikaat, type enz.), eventuele fabriekskleurcodes van afwerklagen, respectievelijk. RANDAFWERKINGSPROFIEL (103). Fabrikaat: Ceves Vergeer B. Type: Protektor, stucstopprofiel. Op aanvraag kunnen wij bovendien stucstopprofielen in RVS uitvoering leveren.


Voor het stuccen van grote oppervlaktes bestelt u makkelijk en snel een Knauf Stucanet S. Om scheurvorming te voorkomen in het stucwerk gebruikt u natuurlijk ripstaal steengaas, dat u voordelig online bestelt bij Bouwbestel. De bouw van het café, cafetaria en bijbehorende appartementen behoort niet tot dit werk. Sloop van de opstallen wordt door de opdrachtgever verzorgd. Het bouwterrein wordt door de opdrachtgever overgedragen aan de aannemer in de staat waarin het verkeert op het moment van aanbesteding. Title: Gortmans PFCV, Author: Maurice Gortmans, Name: Gortmans PFCV, Length: pages,.


NGeſekend onderdeel: NFase: NSchaal: erekers officierseel: Vergunning 1: 5Neger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts