donderdag 17 september 2015

Kwb multifire prijslijst

Bespaar tot op uw gasrekening! Atechpro levert KWB pelletkachels en CV houtkachels, zoals de KWB Easyfire, Classicfire, Multifire en Powerfire. De Pelletfire heeft de technologie van de Easyfire en de kracht van de Multifire. Ideaal voor wie alleen pellets wil verbranden, . Met de Easyfire I haalt u de beste kwaliteit in huis voor een vriendelijke prijs.


De KWB Multifire II verwarmt zowel met houtpellets, hakhout en houtsnippers als met agrarisch materiaal zoals maiskernen, stropellets en olijfpitten.

Houtsnipperverwarming – KWB biedt een houtsnipperverwarming die niet alleen met houtsnippers maar ook met pellets kunnen stoken. KWB Wärmetauscher: stehender Rohrbündelwärmetauscher mit vollautomatischer Wärmetauscherreinigung bestehend aus. Reinigungsfedern und Hocheffizienz-Wirbulatoren. Saugzuggebläse und integrierter Rücklauftemperaturanhebung mit variablem Volumenstrom.


Waardoor de behaaglijke warmte zonder onderbreking aanhoudt. Voor meer comfort zijn er als meerprijsposities : de ascompressie, wat de ledigingsintervallen verlengt, en een automatische warmtewisselaarreiniging. De KWB Easyfire is met de regeling KWB Comfort uitgerust.


Zoals alle KWB producten biedt ook de . Linea Trovata kiest met KWB voor een referentie in de markt van de houtketels en selecteerde volgende types Classicfire, Easyfire, Multifire , Powerfire.

Hakhout- en pelletverwarming. Snipper- en pelletverwarming kw. Robuust multitalent voor zuinig stoken.


De biomassaverwarming Meer dan klanten in Europa Een ecologisch en economisch . VITOLADENS 300-C Type BCCondenserende . KWB Easyfire Pelletverwarming Eenvoudig en schoon verwarmen De biomassaverwarming Techniek en planning Pelletverwarming KWB Easyfire 8- kw Wij geven energie voor het leven! Headline Pelletverwarming. Expert op op het gebied van brandwerende coatings, brandwerende afdichtingen en andere brandbeveiligingssystemen.


De installatie van deze Easyfire pelletketel is eenvoudig, past vrijwel in elke ruimte en past op vrijwel elke verwarmingsinstallatie. Bovendien heeft deze pelletketel een hoog efficiënte turbulatoren en . De KWB Powerfire kan met hakhout of pellets worden gestookt en is perfect voor de warmtevoorziening door regionale warmtedistributienetwerken en grote gebouwen en installaties (contracting). Juist in deze vermogensklasse zijn investeringen bijzonder snel terugverdiend. Daarom kan de KWB Powerfire ook worden . De ETA HACK snipper ketel in onze showroom.


ETA Hack kW snipper ketel - Houtvergasser - hout. KWB multifire typ USV D 1kW. Le bois et la biomasse représente un complément intéressant - énergie solaire accumulée, renouvelable et neutre en CO2. Chaudière à granulés KWB Easyfire 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts