donderdag 17 september 2015

Heatnet thermostaat

De 2HEAT RF-OPTIMA Rdraadloze thermostaat en ontvanger (868Mhz) kan worden toegepast voor elektrische- en conventionele verwarmingsystemen. Door het grote aantal instelmogelijkheden is dit een thermostaat die voor vele. Selecteer ter vergelijking . HEATNET VLOERVERWARMING VOOR ELKE VLOER. NU NOG SNELLER NAAR DEZE SHOP VIA : WWW.


Heatnet is gespecialiseerd in onderdelen voor.

Wij bieden een groot assortiment thermostaten , met of zonder klokfunctie, met of zonder externe (vloer)sensor, op- of inbouw. Een overzicht van ons complete programma. KLIK op de afbeelding van de thermostaat waarvoor u een aansluitschema zoekt . De Touch Screen digitale thermostaat met week programma is voorzien van de laatste “ single-chip” computer control technologie. Deze thermostaat is ideaal toe te passen als thermostaat bij conventionele vloerverwarming voor het schakelen van . Montage van de ruimtesensor.


De ruimte sensor meet de temperatuur van de ruimte. Deze wordt op ca meter boven de vloer gemonteerd.

De verschillende ruimten worden door middel van een eigen thermostaat op de gewenste gehouden. In het bijzonder bij CV-installaties waarop ook een vloerverwarming is aangesloten, kan het van. De 2HEAT RF EXCLUSIV thermostaat is ideaal om te worden toegepast voor elektrische- en conventionele verwarmingsystemen. Door de grote hoeveelheid van instellingen is dit een thermostaat , die voor vele toepassingen kan worden gebruikt, . Compleet met thermostaat : keuze uit verschillende thermostaten.


Voor grotere oppervlakken adviseren we de sets met verwarmingskabel, inclusief in- of opbouwthermostaat. Wij adviseren dan ook om bij toepassing van vloerverwarming op stadsverwarming deze altijd apart te laten regelen met een eigen thermostaat zodat de ruimten op andere etages niet afhankelijk zijn van de temperatuur in de woonkamer (waarin meestal de thermostaat is geplaatst). Energieverbruik terugdringen kan . De thermostaat meet met een vloersensor de temperatuur van de vloer.


De vloer wordt dus nooit te warm en blijft op een comfortabele temperatuur. Doordat de lucht stijgt wordt de gehele ruimte gelijkmatig verwarmd. Na uitgebreid telefonisch contact over het product de bestelling gedaan. Helaas zelf toch de verkeerde mat besteld.


Medewerker van Thermostaat. Marie- Jose Thijssen uit Schiedam. Overgang naar zone- of etageregeling kan meer besparen dan de introductie van een slimme thermostaat : deze kan veelal niet meer dan detecteren of er iemand in de.


HEAT levert als enige leverancier draadloze thermostaten met meerdere ontvangers, waardoor tegelijkertijd meerdere functies geschakeld kunnen worden.

Wat kunt u van deze Smart Home regeling verwachten? Deze Smart Home System serie helpt u om nog verstandiger met energie om te gaan. Daarnaast biedt deze Smart Home System regeling u extra gemak en wordt uw wooncomfort verhoogd. Omdat er momenteel al zoveel thermostaten zijn, die pretenderen slim te . De panelen worden in het raster van het systeemplafond gelegd en aangesloten op de regelende thermostaat.


Deze thermostaat moet wel geschikt zijn voor schakelen van vermogen: hiervoor adviseren we onze thermostaat 2HEAT-HT8 . Zo slim zijn ze dus ook weer niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts