woensdag 30 september 2015

Standkachel camper diesel

Af te halen in cornwerd bij . Koop of Verkoop standkachel diesel op Marktplaats. In ons geval op de brandstof van de auto, DIESEL. Het verbruik van deze standkachel is ca.


Je weet als het koud is dat je een gevulde brandstof tank moet hebben om de kachel te gebruiken.

Met GAS is dat een ander . Sinds enige jaren zijn wij Importeur van de compacte Propex standkachels. Deze hete lucht gaskachels blijken een uitstekend alternatief te zijn voor de duurdere Webasto en Eberspacher. De standkachels op diesel zijn geschikt om tijdens het rijden te gebruiken, zonder dat u extra veiligheidsmaatregelen hoeft te treffen. In de winter is het mogelijk om de kachel voor vertrek het interieur te laten voorverwarmen.


U stapt comfortabel in een voorverwarmd voertuig en kunt direct wegrijden doordat de dieselkachel. Voor alle details en specificatie… Prijs o. Een standkachel is immers een klein dieselmotortje en de diesel hiervoor komt ook uit de aanwezige dieseltank van de motor.

Het VW- campers - gespecialiseerde Camper Centrum Nederland in Amersfoort adviseerde om -bij gebruik van de standkachel - deze tenminste een half uur aan te laten staan . Geen Webasto of Eberspacher, maar ons eigen import merk standkachel voor dieselbrandstof , met TUV en CE keurmerken. De standkachel is leverbaar in diverse modellen en capaciteiten en wordt geleverd als geheel complete sets. De set heeft onder andere een extra brandstof tankje, een thermostaat voorzien van RVS . NU is uw internetwinkel voor het bestellen van Eberspcher , Webasto en Wallas hetelucht - en waterkachels en alle onderdelen. Deze laatste versie bestaat onder andere uit een kleine brander, die de benzine of de diesel uit de tank van de auto voor zijn doeleinden gebruikt. Ontdek de diesel - en hybrideverwarmingssystemen van Webasto.


Verkrijgbaar als los systeem, of voor inbouw achteraf in caravans of campers. De 4kw versie van de Airtronic leverbaar in diesel (D4) en benzine(B4) Leverbaar voor de grotere bestelbussen, campers en vaartuigen tot 28m³ Volautomatische luchtverwarming met standen geregeld door een microprocessor. Uitgebreide uitleg hoe een standkachel werkt in uw auto, camper of vrachtwagen. Als de standkachel aan staat wordt er door de brandstofpomp diesel of benzine vanuit de tank van het voertuig naar de standkachel gepompt.


Hier wordt de brandstof ontstoken door een gloeistift, . Citroen Jumper Westfalia zelfb camper 50. Opzoek naar Standkachel Breeze IV, Dieselverwarming voor buscampers? Campersalon - Webwinkel en werkplaats voor camper accessoires.


Bijzonderheid STANDKACHEL VOOR CAMPER.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts