vrijdag 11 september 2015

Icy thermostaat essent handleiding

Bekijk voordat u begint welk merk en type cv-ketel u heeft. Tijdens het registratieproces krijgt u voor uw specifieke situatie uitgelegd hoe u de E- thermostaat moet aansluiten op uw cv-ketel. Wanneer het registratieproces is voltooi kunt u de E- thermostaat eenvoudig via internet of app kunt instellen door in te loggen met de . Continu uit: Er is geen verbinding mogelijk met de server van Essent.


Rood - ICY - Net communicatie met de E- thermostaat.

Continu aan: Er is geen verbinding mogelijk tussen de E- thermostaat en de. Hub (de Hub probeert dit wel te herstellen). Knippert onregelmatig: de Hub wisselt data uit met de E- thermostaat.


U kunt kiezen voor een dagklok of een weekklok. De dagklok heeft het gemak dat u met één instelling iedere dag op een vast moment de Comfortstand kunt activeren, zodat uw woning comfortabel warm is wanneer u opstaat of thuiskomt. Wanneer de thermostaat in de Antivorststand staat, is deze klokfunctie tijdelijk.


Download hier gratis uw ICY Thermostaat handleiding.

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Bekijk en download hier de handleiding van ICY E thermostaat Essent ) Thermostaat (pagina van 37) (Nederlands). De thermostaat die je op. Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer?


Dan kunt u gratis terecht bij Repair . Onze E- thermostaat is gemakkelijk te programmeren, eenvoudig op afstand te bedienen en schakelt zichzelf automatisch uit als u niet thuis bent. Deze thermostaat heeft zijn naam te danken aan het feit dat hij op intelligente wijze energie bespaart door uw aanwezigheid te registreren. Slimme Thermostaat kunt gebruiken en tijden en tem- peraturen kunt aanpassen.


Even ter verduidelijking: ICY. In deze handleiding wordt beschreven hoe u de. Deel van deze serie sloot ik af met grote verbazing over het feit dat de bewegingssensor van de Slimme Thermostaat standaard uitgeschakeld is ( testverslag deel 2). Your tado° Smart Thermostat turns the heating on and off. De Slimme Thermostaat wordt geplaatst in jouw leefruimte.


De blauwe toets op de One thermo- staat licht op en vraagt om bevesti- ging. Druk eerst op een toets van de.

One als het scherm zwart is);. Laatst toegevoegde ICY Thermostaten. Handleiding E- thermostaat - ICY. Ook voor ondersteuning en handleiding per.


Als extra functie beschikt de Slimme Thermostaat over een dagklok.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts