vrijdag 4 september 2015

Energiewacht onderhoudsafspraak

Uw onderhoudsafspraak herplannen? Klik hier en herplan uw afspraak eenvoudig op een datum en tijd dat het u het beste uit komt! Energiewacht Groep biedt hiervoor verschillende CV-ketel Service- en Onderhoudsabonnementen.


Elk abonnement verzekert u van een 18- maandelijks periodieke onderhoudsafspraak en 24-uurs storingshulp. Om de maanden wordt er een nieuwe onderhoudsafspraak voor uw CV-ketel ingepland en wordt uw . Genieten van optimaal wooncomfort willen we allemaal.

Met een goede CV-ketel die het juiste rendement levert, is dat geen probleem. Niet thuis op het moment dat de monteur bij je aanbelde voor het periodiek onderhoud ? Hier plan je eenvoudig een nieuwe afspraak in met Energiewacht. Met onderstaand overzicht regel je deze en andere zaken snel en eenvoudig.


Vul dan het formulier in op website en wij nemen binnen werkdag contact met jou op. Wil je een onderhoudsafspraak inplannen? Regelmatig onderhoud aan je CV-ketel is van groot belang.


Het verlengt de levensduur van je toestel en het voorkomt storingen en dure reparaties.

Kies dan voor eenmalig onderhoud. Je bepaalt zelf wanneer en hoe vaak je CV- ketel . Door regelmatig onderhoud van je energietoestel stook je zuiniger en verleng je de levensduur. Sluit een onderhoudsabonnement af bij Energiewacht. Je vindt dat het tijd is om onderhoud aan je CV-ketel te laten uitvoeren en wilt een Onderhoudsafspraak maken.


Je maakt daarmee een goede en veilige keuze en wij waarderen het natuurlijk dat je daarbij voor ons kiest! Wist je dat onze dienstverlening gemiddeld wordt beoordeeld met een 8? Ik heb een onderhoudsabonnement afgesloten bij Energiewacht uit Assen, een bedrijf dat gelieerd is aan Essent. Binnen dit abonnement wordt periodiek ( jaarlijks) onderhoud uitgevoerd.


Dt jaar zou het onderhoud conform afspraak op november na de middag worden uitgevoerd. In de brief stond dat indien wij het bijgevoegde formulier niet retour zouden sturen binnen drie weken Energiewacht zou gaan beginnen met het. Voor vragen over het aanvragen voor een afspraak met een adviseur. Essent, zagen tot hun verbazing dat het op hun jaarafrekeing stond terwijl zij nooit een contract waren aangegaan voor onderhoud van ketel of geiser.


Niemand zit graag in de kou of moet denken aan een koude douche. We beseffen het vaak niet maar we vertrouwen er op dat onze cv-ketel het áltijd doet. Storingen en onnodige reparaties willen we graag voorkomen.


Iedereen begrijpt ook dat een cv-ketel, net als een auto, een mechanisch . HJ Boer Het zou mooi zijn als afspraken nageleefd zouden worden.

Ik heb weken geleden een mail gestuurd naar Geas om onze cv ketel een onderhoudsbeurt te geven. Deze zou de opdracht gelijk doorsturen naar energiewacht omdat dit hun partner zou zijn in onze regio en ik zou gebeld worden voor een afspraak. Bij zes woningen blijkt dit zo te zijn. De energiewacht heeft deze ketels in onderhoud.


De Energiewacht geeft aan dat wanneer deze netjes door de Energiewacht zijn onderhouden, er niets aan de hand is. Maar we nemen uiteraard geen risico. Daarom benaderen we de bewoners van deze zes adressen . Het officiële twitter account van Energiewacht , servicepartner van Essent.


Onderhoud , service en verkoop van verwarmings- en warmwaterapparatuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts