donderdag 10 september 2015

Luchtkoeler blokker

Behoefte aan frisse lucht, dan heb je aan deze energiezuinige luchtkoeler een goede. Door de zwenkwieltjes kan het apparaat worden neergezet waar behoefte is. Met de verschillende standen kan het worden ingesteld naar ieders behoefte.


Hierbij wil ik een klacht melden over Blokker : Te mooi om waar te zijn? Bij het verschijnen van Blokker folder week (weliswaar in België) viel mijn oog op een Luchtkoeler van het merk Tristar: Type.

Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. Deze pagina toont luchtkoeler folder aanbieding bij Blokker - details. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen . Euhm, deze apparaten koop je doorgaans voor een paar kutcenten bij de Blokker.


Leuk en aardig allemaal maar punt is: je moet er ijs INDOEN zodat het ijs de lucht koelt. Wie heeft er ook een lucht koeler thuis ? Ik heb gisteren bij blokker zo,n luchtkoeler gekocht.

Hij werkt op ijsklontjes en op koelelementen. Boven op het apparaat zit een klep daar gooi je ijsklontjes in. En je kan er eventueel ook nog koud water in doen. Oke het is wel geen echte Airco. Het is een ventilator systeem met een waterreservoir die je moet vullen met water (het apparaat heeft ook een luchtbevochtiger functie).


Ik stop een paar flessen water in de koelkast, zodat ik het . U heeft de keuze uit standen om te variëren in de sterkte van de koeling. Ook kunt u gebruik maken van een timer zodat hij niet de hele nacht aanstaat, maar u wel lekker in slaap kunt vallen. Door het apparaat te laten oscilleren wordt de verkoeling . Op warme dagen is het fijn om de lucht lekker koel te houden. De temperatuur verlaagt men met een luchtkoeler of airco.


Een uitleg van het verschil. Koop of Verkoop tristar op Marktplaats. Op zoek naar een nieuwe Luchtbevochtiger? Vergelijk 2verschillende Luchtbevochtigers op KIESKEURIG.


Online bestellen van Airco en Ventilator producten.

Ontdek dè Doe-het-Zelf Webshop: TS24. Bent u het eens met de TrustScore van Blokker ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts