dinsdag 29 september 2015

Mini onderhoudsprijzen

Wanneer je MINI onderhoud nodig heeft, hangt voornamelijk af van je rijgedrag. Je schaft je onderhoud . Krassen wegwerken, olie bijvullen of een wintercheck? Het kan allemaal en gemakkelijk bij MINI ! Naast BMW dealer, zijn wij ook MINI Service Partner.

Dat wil zeggen dat wij alle onderhoudswerkzaamheden en reparaties kunnen uitvoeren aan uw MINI , met behoud van garantie. Daarvoor hebben wij alle vereiste apparatuur in huis, en alle vereiste trainingen gevolgd. Voor het onderhoud van . Fabrieksgarantie Mini behouden? Kies de KwikFit merkbeurt! OK ik was op zoek naar wat info omdat ik een beetje het spoor bijster ben welke beurt mijn tuf tuf nu gaat krijgen.


Volgens het boekje had hij toen net een beurt gehad en de eerste beurt daarvoor is rond de 25.

Totaal brandstofkosten over 75. Geen onderhoudsprijzen bekend voor Mini. Inhoud onderhoudsbeurten. Onderhoudsintervallen per model. Automaan, gespecialiseerd in MINI onderhoud.


Kan mij iemand vertellen wat je betaald voor een groot onderhoud en in welke garage? Reden van vraag is :bij Romein in Aalst heb ik voor een klein onderhoud maar liefst 1euro betaalt voor min werk dit is naar mijn idee toch wat teveel. Meer rijplezier en minder betalen. Klanten waarderen ons met een 9. Ben van Leeuwen is een merkspecialist voor de Mini.


Dit wil zeggen dat we een onafhankelijk garagebedrijf zijn, maar wel een hoge kwaliteit bieden. Beschikking over alle benodigde gereedschappen . U bent aan het juiste adres! Technisch personeel en de juiste apparatuur zorgen voor de juiste zorg voor uw auto!


Zo kreeg ik de ene keer een Mini Cooper mee en de andere keer een oudere Hyundai Accent.

Waar kom je nou toch mee . Profiteer van verrassende voordelen. Al onze monteurs worden intensief getraind en beschikken over de juiste kennis, materialen en apparatuur . Kirobo Mini ziet eruit als een kinderspeelgoe maar is veel meer dan dat. En wel eentje die je voor het broodnodige gezelschap in huis kunt halen. Of ergens mee naartoe kunt nemen, want de kleine rakker past met zijn hoogte van centimeter .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts