donderdag 17 september 2015

Buntfires flores 8

De Buntfires Flores is het middelmaatje van de Flores serie. Met tot kW vermogen geschikt voor de gemiddelde huiskamer en hierdoor breed inzetbaar. Een robuuste houtkachel gemaakt als uiting van pure ambacht.


Zowel met boven afvoer als achter. Een echte krachtpatser in verwarmen met een vermogen van - kW. Met zijn robuuste uiterlijk brengt deze vrijstaande kachel in de ideale middenmaat zowel sfeer, beleving als warmte voor middelgrote woningen.

Technische gegevens: Vermogen: - Kw. Energielabel: De Flores van Buntfires beschikt over energielabel A. Met een mooie laslijn en handgrepen als uiting van pure ambacht. Voor liefhebbers, die graag hout stoken, maar tegelijkertijd een product willen dat vakmanschap uitademt. De Flores is een vrijstaande houtkachel in een mooie middelmaat, met een robuust uiterlijk. De pijp (diameter 1mm) kan bovenop de kachel of achter de vrijstaande kachel worden geïnstalleerd.


Achteraansluiting: Optie. Bovenaansluiting: Optie.

Wij gaan de showroom weer eens aanpakken en daarom mag deze haard plaats maken voor een andere. De stoere buntfires flores is een mooie strakke nederlandse haard. Dit ongebrand showroom model.


Afmetingen: DxBxH: 4x 4x 930mm. Licht en ruimtelijke effecten zorgen voor een unieke creatie. Zoeken naar: Social Media.


Zittend aan de eettafel kijk je mooi in het vuur van deze moderne gashaardwarmte vuur sfeer. De Mats houtkachel van Leenders is verkrijgbaar met betonnen zijwanden In natuurlijk grijs antraciet of zwart. Dit jaar zijn wij dealer van Hoxter geworden Hoxter . Foto boven artikel: de kleinste Flores houtkachel . Vrijstaande moderne houtkachel op maat gemaakt Flores van Buntfires Flores 8. Deze vloerplaat zorgt niet alleen voor een strak design, ook beschermd deze de vloer. De kachel is ambachtelijk gemaakt.


Denne Pinen ble oppdaget av Rob van Attekum. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts