maandag 7 september 2015

Qlima lk70e

De werking is eenvoudig. Vul het grote waterreservoir met water en het apparaat biedt verkoeling door een combinatie van ventilatie en verdamping. In tegenstelling tot een ventilator brengt de Qlima luchtkoeler de temperatuur daadwerkelijk omlaag. De Qlima LK70E is ideaal voor het geven van verkoeling in kleine ruimtes. De luchtkoeler is geschikt voor ruimtes vanaf vierkante meter en is energiezuinig.


Met een fan met standen zorgt de LK70E voor een luchtstroom van maximaal 928mper uur.

Dankzij de tankinhoud van 4. Waar kun je het beste een Qlima LK70E kopen? Daarvoor kijk je op KIESKEURIG. Deze Qlima LK70E luchtkoeler brengt in tegenstelling tot een ventilator de temperatuur daadwerkelijk omlaag. Hoewel het vermogen niet vergelijkbaar is met een mobiele airco, zorgt de LK70E op een energiezuinige en goedkope manier voor verkoeling zonder dat er een afvoer naar buiten nodig is.


Bestel de QLIMA LK70E nu bij MediaMarkt. Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel!

Liever deskundig advies? Reviews, prijzen en winkels vergelijken voor de Qlima LK70E Aircooler airco. De levertijd van dit artikel is onbekend. Informeer bij uw lokale Euronics winkel naar de actuele voorraad.


Please choose your size. Number of fan speeds, 3. This product has already been added to the comparison. All product slots are taken. Remove a selected product first. Standaard meegeleverd: Afstandsbediening: Ja.


Il raffrescatore Qlima LK70E dona sollievo dal caldo e assicura una ventilazione fresca e naturale. Il modello LK70E consente, tramite un pratico telecomando, la regolazione elettronica . Nu in de aanbieding van € 11voor € 800! Koeling met behulp van water of ijsklontjes.


Door de speciale verdampingstechniek raakt de lucht zijn warmte kwijt en koelt hij daadwerkelijk af. Hierdoor bereik je meer effect dan met een ventilator. De mate van verkoeling is echter niet te vergelijken met die van een .

Alle prijzen van webshops in een duidelijk overzicht op BesteProduct. Para utilizarlo sólo es necesario rellenar el depósito con agua fría o hielo e inmediatamente notará aire fresco. A través de su mando a distancia, puede seleccionar una de las tres velocidades de potencia.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts