dinsdag 29 december 2015

Atag wize storing

Het storings-symbool is zichtbaar als er een storing is. Dit vlamsymbool is zichtbaar als de brander van de ketel aan is. Huidige kamertemperatuur (gemeten).


Als het °C-teken knip- pert, is de inschakeloptimalisering . De WiZe klokthermostaat meet de kamertemperatuur en bepaalt hiermee de warmtebehoefte van de ruimte.

Of je mag verwachten dat de instelling ook bewaard blijven bij stroomstoring durf ik niet aan te geven. Technisch gezien is dat zeker . Waardeer dit antwoord Misbruik melden. Reageer op deze vraag Misbruik melden. Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld.


U kunt de temperatuur regelen met de thermostaat, maar hij geeft mogelijke storingen en defecten ook aan. Daarnaast heeft de Atag WiZe klokthermostaat modulerend een zelflerende functie, .

Atag Wize modulerende klokthermostaat het goedkoopste bij ons. Geschikt voor ATAG Z-ready CV-ketels. Oorzaak: Vreemde OpenTherm kamerthermostaat. Oplossing: Alleen bij E-Serie: Geen ATAG Z-thermostaat ( EaZy of WiZe ) aangesloten. Vervang de kamerthermostaat door een ATAG EaZy of WiZe.


Tot slot heeft de klokthermostaat een zelflerende functie: hij leert het stookgedrag van de bewoner goed kennen. Wilt u meer informatie over de ATAG WiZe thermostaat? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Storingsdienst Nederland staat voor u klaar . Over het algemeen genomen ben ik erg positief, maar ik kwam dan ook van de ATAG WiZe. Dit was de slechtste thermostaat die ik heb meegemaakt.


Daarvoor een Honewell Chronoterm, prima ding. Rookgasafvoersysteem individueel. Voor installatie van de ATAG E gelden de volgende regels: - Wetgeving: Bouwbesluit. In combinatie met de ATAG WiZe klokthermostaat zorgt het besturingsysteem voor de meest.


Wel is ATAG aangesloten bij de OpenTherm Association te Zoetermeer, des te vreemder dat de ketel geen Opentherm heeft. De E serie gebruikt ook de Atag Z-thermostaat of Atag WiZe op dezelfde klemmen.

Doorloop de stappen in deze tool om zelf de storing aan uw CV-ketel te verhelpen. Staan de gaskraan bij de ketel en de hoofdkraan in de meterkast open? Sinds een paar weken word onze jarendertig woning verwarmt door een Atag E serie Combi ketel.


Meteen maar een bij passende thermostaat (zgn atag Z- Ready) erbij genomen. Deze zou na een week zichzelf inleren en ervoor zorgen dat de gewenste temperatuur bereikt is op het ingestelde tijdstip. ATAG One is op afstand te bedienen met de ATAG One app. Deze is beschikbaar voor iOS en Android toestellen en gratis te downloaden in de App- en Play Store.


Dit installatievoorschrift is bedoeld voor erkende installateurs die de ATAG ketels instal- leren en in gebruik stellen. De Atag WiZe klokthermostaat met de . De reset- toets laat de ketel opnieuw opstarten indien er zich een storing voordoet. Op zoek naar een Atag WIZE digitale kloktherm.


Bij Martin de Wit Warmtetechniek uit Eemnes vindt u een uitgebreid assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts