vrijdag 4 december 2015

Zibro p 125 handleiding

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. P 1- P 1- P 1- P 129. Lees deze gebruikershandleiding aandachtig alvorens het toestel te gebruiken en bewaar het voor later.


Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over . Te koop een zibro p 8mobiele airco.

Alles zit er nog bij handleiding en afstandsbediening werkt nog perfect. Zibro P 1handleiding downloaden. Vandaar overbodig geworden. Handleiding op verzoek toe te sturen. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.


Heb zowel de P1als de P125Zilver gekocht. Mobiel airco top merk zibro p1z. Vanwege overcompleet heb ik deze airco te koop. Hij is slechts een jaar oud en weinig gebruikt.

Compleet met luchtslang en handleiding. Deze airco is geschikt voor ruimtes tot wel 75m2. Prima onderhouden, voorzien van nieuwe filter. Kijk hieronder voor vergelijkbare zoekertjes.


De blauwe indicator kan worden in- of uitgeschakeld door tegelijkertijd op de toets en de toets te drukken. Dit is niet van invloed op de ontvochtigingswerking van het. La raison de votre plainte.


Lastmanuals vam omogoča hiter in preprost dostop do navodil ZIBRO P 125. Upamo da vam bo to ZIBRO P 1navodilo uporabno. Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij Repair Café.


Stáhnout a zobrazit návod ZIBRO P 3Klimatizace online Klikněte pro přechod ke stažení ZIBRO P 3Klimatizace zdarma 1E557. Search ZIBRO Air conditioner manuals and user guides in Nederlands - Dutch language you are searching on on this website for free - available immediately. Download manual now - for free Air conditioner ZIBRO P 1. Get P 1instruction in PDF format.


U kunt de aanbevelingen in de handleiding , de technische gids of de installatie gids voor ZIBRO P 125. Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de . Uw kachel is ontworpen voor het gebruik van watervrije, zuivere kerosine van hoge kwaliteit.

Brandstof van mindere kwaliteit kan leiden tot: ▷ verhoogde kans op storingen. Split airconditioners, multi split airconditioners en portable airco. Zomerse temperaturen trotseren!


Inleiding Het stond al lang op het verlang en wensenlijstje. Maar eindelijk was het dan zover. De kogel ging eigenlijk uit nood door de kerk.


We hadden een zieke in huis en we wilden voorkomen dat de ziekenkame.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts