donderdag 3 december 2015

Photoshop cc kopen

Creative Suite de laatste versie voor de gang naar de clou zal voorlopig nog apart . En je hebt er dan Lightroom gratis bij. Ik heb de vorige versies . Deze actie zal hen dus geen extra profits opleveren. Photoshop CS ten einde, Photoshop CC (Creative Cloud) is de. Het zal ze echter wel in een kleine elitaire hoek duwen en ze lopen het risico hun grote .

Dit wil zeggen dat je dagen het totale programma kan gebruiken wanneer het is geïnstalleerd op je computer. Na deze dagen kun je het niet meer openen zonder het te kopen. In het nieuwe Lightroom CC zit bijvoorbeeld geen web-, boek of kaartmodule. In dat geval moet je nu wel de abonnementsversie kiezen. Afhankelijk van de hoeveelheid . Dat maakt het niet minder interessant, want je kunt er heel veel mee, . Rechten bij kopen op afstand.


Meer informatie over web- en UX-UI vind je hier.

Met de nieuwe en krachtige fotografietools, Lightroom en. Vroeger moest je dit programma kopen en dat was behoorlijk aan prijs. Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de bij Hardware. Adobe website – €1per jaar. Met Classroom in a Book, de succesvolle serie met praktijk.


Bedenk wel dat je geen waarde opbouwt, als je na een jaar besluit het abonnement te stoppen en de standaard versie te kopen , dan betaal je . Te koop wegens dubbele aankoop. Prijs exclusief verzending. Hierbij betaal je maandelijks ongeveer €60.


Je kunt dan gebruik maken van o. Bekijk de actuele kortingen. Zorg er wel voor dat je computer of laptop over genoeg schijfruimte beschikt om deze software te installeren, want anders mis je het plezier van alle mogelijkheden. Vertrouwd bestellen en snelle levering via Bol. Ps, het programa zou ik best willen kopen maar ik vind het nog al een prijs hebben.


Eenmalig kopen zit er niet meer in. De softwaremaker start daarom met nieuwe maatregelen tegen piraterij. Maar werkt het ook echt?

Naast het quasi-verplichte abonnement op Creative. Aantal licenties: - 24 Licentie termijn (jaren): jaar, Softwaretype: Hernieuwing. Belangrijk om te weten, en ook door enkele reageerders gemel je kunt CSnog steeds kopen , als laatste versie dat wel, en wat dan handig is, de Camera RAW plug-in, voor fotografen min of meer onmisbaar, wordt ook up-to-date gehouden voor gebruikers van die versie, met de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts