woensdag 16 december 2015

Elektrische boiler energieklasse a

Kies voor een energiezuinige elektrische boiler. Een daarvan is de Extra Life-lijn van Eldom. Deze bestaat uit boilers met energielabel B. De meeste boilers van grote Nederlandse merken beschikken slechts over energielabel D. Nu ook bij ons in wat voor energie klasse de boilers vallen. Wij hebben boilers die vallen in de energie klasse A-B-C-D en E Wij .

Na de goedkeuring door de Europese Unie (EU) moeten alle fabrikanten en aanbieders van CV-ketels, water verwarmers en warm water boilers het energielabel communiceren. De verschillende apparaten worden nu onderverdeeld in verschillende efficiëntie klassen. Daarom bieden wij ook alleen elektrische boilers aan die voorzien zijn van een gunstig energielabel.


Dit betekent een goed geïsoleerde boiler met minimale energieverliezen (stand-by verbruik). In de omschrijvingen van alle boilers tref je een duidelijke omschrijving aan van het energieverbruik. Bij het kiezen van een . VELIS EVO is een ultra compacte elektrische water . Ariston Evo liter elektrische warmwater boiler.

Direct besparen op de elektriciteitsrekening? Kies een van onze ultra-zuinige modellen. Voor 16:00u bestel morgen in huis en altijd jaar garantie! De EDR is een liter laagvermogen boiler en bedoeld voor opwarming gedurende het goedkope nachttarief. Dat kan met de elektrische boilers van Inventum EDR laagvermogen.


In ons assortiment hebben we laagstroom boilers, 2-span boilers, hoogvermogen boilers en hoogvermogen 3-fasen boilers. De EDR is een liter laagvermogen boiler en bedoeld voor opwarming gedurende het goedkope nachttarief. Bestel uw elektrische ACV boiler online en ontvang tot korting op de officiële prijs. Wij leveren uw boiler de volgende werkdag gratis aan huis.


Een elektroboiler werkt zelfstandig op elektriciteit en is ideaal wanneer u centrale verwarming heeft maar sneller of meer warm water wilt. Een elektrische boiler zorgt ervoor dat je altijd direct warm water hebt. Je kunt direct warm water tappen. Hoeveel liter een boiler moet hebben,.


Staande cilindrische warmwaterboilers van 12 1of 2liter afgewerkt met een hoogrendementsisolatie. Keukenboiler Andris Lux Eco 15l onderbouw. Boiler Blu Eco Evo 80l natte weerstand.


Gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor een lange levensduur vanzelfsprekend is. Energieklasse C Nieuw model (hoog en smal) Verbeterde isolatie.

Elektrische boiler 2liter, Lemet is goed geïsoleerd en standaard voorzien van een 2kW verwarmingselement maar uit te breiden naar ee. Een kleine warmwaterboiler is compact en levert constant warm water vlakbij de kraan, zonder leidingverliezen. Vooral op plaatsen waar u dikwijls een kleine hoeveelheid warm water nodig heeft, zijn kleine elektrische boilers met een volume van tot liter een voordelige oplossing. Elke STIEBEL ELTRON keukenboiler . Inhoud boiler : liter.


Materiaal van de kuip : Geëmailleerd staal. Bescherming van de kuip : Magnesiumanode. ErP energielabel : A Garantie : jaar op elektrisch .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts