woensdag 23 december 2015

Tuinslanghouder muur

Tuinslanghouders koop je eenvoudig online bij bol. De meest gangbare tuinslanghouders zijn de slangwagen, haspel en wandbox. Voor grote tuinen is de slangwagen een goede keuze.


Hij dient om de slang veilig op te bergen aan de muur , maar hij kan ook worden… Meer. Een muurhaspel is een slimme en ruimtebesparende manier om je tuinslang op te bergen.

Je bevestigt de slanghaspel aan de muur zodat je een vaste plek hebt om de slang op te bergen. Ze zijn er in verschillende formaten dus kies een wandslanghouder die geschikt is voor de lengte van jouw tuinslang. Tuinhaspels kopen bij HORNBACH. Stel je voor je hebt net je tuin gesproeid en je wilt je tuinslang netjes opbergen. Of stel dat je de tuin net wil gaan sproeien en de tuinslang blijkt helemaal in de knoop te zitten.


Dan is het tijd voor één van onze tuinhaspels! Deze set laat je namelijk niet enkel toe om je tuinslang veilig op te bergen aan een wan je kunt hem even snel weer afhalen en als slangenwagen gebruiken.

Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Doe je er soms uren over om je tuinslang te ontknopen? Of blijft je tuinslang na gebruik liggen in een warboel vol knopen? Met slangenwagens en tuinslangenhaspels voorkomt je lastige knopen en knikken in je tuinslang. Zo wordt het besproeien van planten in je tuin of het wassen van je auto veel eenvoudiger en . Klassieke (Victoriaanse) gietijzeren tuinslanghouder.


Kleur: klassiek antiek bruin- zwart. Een wandslanghouder om de tuinslang aan de muur op te bergen. De slang kan eenvoudig en snel van de tuinslanghouder worden afgenomen.


Geschikt voor maximaal meter mm slang, maximaal meter mm . De wandslanghouder is eenvoudig aan de muur te bevestigen. De houder heeft praktische openingen voor het plaatsen van de . Wees slim en houd je tuinslang in bedwang. Hang hem bijvoorbeeld netjes op aan de muur.


Deze tuinslanghouder is gemaakt van duurzaam kunststof (en dus ook geschikt voor buiten).

Gardena tuinslanghouder kunststof klein. Je maakt hem vast aan de muur en je slingert zo je tuinslang eromheen. In de vorm van een tak met uilen. De tuinslanghouder is aan een muur te bevestigen. Op werkdagen voor 21:uur bestel morgen in huis of afhalen in meer dan 6winkels.


Bekijk deze pin en meer . In onze webshop vindt u een ruim assortiment slanghaspels, slangenwagens en slangboxen. Het voordeel van deze slangopbergsystemen is dat u uw tuinslang op een nette manier kunt opbergen en dus geen last heeft van een rondslingerende waterslang waar u over kunt struikelen. Wilt u een tuinslanghaspel kopen? Deze GAMMA tuinslanghaspel wandslanghouder is ideaal voor het ophangen van uw tuinslang.


Productsoort, Wandslanghouder. Deze beugel voor de tuinslang is zeer mooi gevormd en tegelijkertijd stabiel. Een zeer decoratief object, dat is een stijlvolle blikvanger aan uw tuin muur , zelfs in de winter ! Mooie muurdecoratie maken dat ook als tafeldecoratie kan gebruikt worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts