woensdag 9 december 2015

Spindelblok alko

Metalen spindelblok voor Al-Ko uitdraaisteunen. Als uw uitdraaisteun te zwaar wordt belast, bijvoorbeeld door het opkrikken van de caravan met de uitdraaisteunen, dan kan het spindelblok van de steun scheuren waardoor de uitdraaisteun niet meer . Welk model u nodig hebt is afhankelijk van de diameter van de spindel en de diameter van het bevestigingsgat van de uitdraaisteun. Deze spindelmoeren waar de spindel van een uitdraaisteun door loopt zijn los leverbaar en kunt u vervangen als de uitdraaisteun te zwaar belast of versleten is.


Kampeer artikelen en benodigdheden webshop. Vervangingsspindelmoer tbv uidraaisteunen van Al-Ko.

Tijdens mijn vakantie is het spindelblok van één van de uitdraaipoten afgebroken. Maar om dit te repareren heb ik de steunpoot onder de caravan vandaag gehaald en heb ik een nieuw spindelblok (of spindelmoer) gekocht. Adviesverkoopprijs in BTW: € 325. Stuur door aan een vriend. Algemeen Technische eigenschappen Onderdelen (0) . Wanneer het om Al-Ko gaat zit er links en rechts van de draadspindelmoer een boutje met bolle kop.


Je begrijpt dat het om de moer ( spindelblok ) gaat en niet om de spindel? Je hebt het zelf over het vervangen van de spindelmoer ( spindelblok ) toch? Het AL-KO spindelblok is een onderdeel van de AL-KO uitdraaisteun.

Het gebeurt namelijk wel eens dat je bij het opkrikken van de caravan de uitdraaisteun te zwaar belast. Op dat moment kan het spindel. Dit product is niet uit voorraad leverbaar. Afmetingen: 20xmm Materiaal: metaal Art.


Bekijk de actie 2x SPINDELBLOK METAAL 2. De krachtige mover is geschikt voor caravans met één as en verplaatst zonder. Gimeg zonnepaneel pakket 1Watt De Monokristal Solar power kit 150W is . Op voorraa bestel nu en wij verzenden morgen. Gelukkig is het spindelblok los te bestellen . ALKO uitdraaisteun Stabiel, Art. Nu ook bij Recreaparts aangeven van bezorgtijd of bezorgdag.


Uitdraaisteun Spindelblok 20x mm. Bezorgkosten: zie webwinkelAanbieding bekijken. Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. Te koop voor slechts €15.


De Caravanspecialist Breda Noord-Brabant. Alko kogelkoppeling AK7B 60mm. Passend voor spindeldraa graag het gietnummer controleren op het spindelblok.

Omschrijving: SPINDELBLOK. Korting: € () Bestellen . Meest bekeken uitdraaisteunen en slingers. BC Caravan Quick Stand 9cm 4st.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts