woensdag 23 december 2015

Hittebestendig glas snijden

Van een kachelbouwer zijn het vrijwel zeker hittebestendige glasplaten. Aan de andere kant is gulden nu ook weer niet zoveel voor bijzonder glas. Het zou dus in het slechtste geval gehard glas kunnen zijn. Dat merk je dan al als je het gaat snijden of zagen. Dan gaat het gelijk in splinters.


Hittebestendig kachelglas.

De glassoort moet voldoen aan wettelijke normeringen. Ook voor hittebestendig glas op maat kunt u . Zie HIER voor meer informatie over het bestellen . Koop of Verkoop kachelglas op Marktplaats. De beginselen van glassnijden. Hoe een gat in glas snijden voor een kattenluik. Rechthoekig of vierkant op maat gesneden.


Let op: Het glas kost € per cm².

De webwinkel zal een bedrag van € ,aangeven. Nadat u heeft besteld wordt het bedrag van de bestelde kachel ruiten in rekening gebracht. Na het ontvangst van uw betaling snijden wij het glas. Allereerst gebruik je voor het snijden van glas dat gesmolten moet worden, nooit snij-olie, want olie veroorzaakt doffe plekken tijden het fusen vanhet glas. Een eenvoudig model glassnijder volstaat dus prima.


Zorg er wel voor dat je goed zicht hebt op het snijwieltje, zodat je goed lijnen kunt volgen. Bij De Houtvergasser in Giethoorn. Een simpele vraag, maar wie kan mij helpen? Speciaal hittebestendig glas voor vensters in houtkachels.


Wordt gebruikt als glas in houtkachels. Mica licht bruin gevlekt. Glas voor kachelruitjes. Ons glas is hittebestendig en 4mm. Prijs per 1cmis ct.


U vult bij het aantal de hoeveelheid cmin, dan drukt u op herberekenen. Ga dan door met de bestelling, op het tabblad UW Gegevens vind u helemaal onderaan de . Kachelruiten voor u op maat gesneden. Glazen achterwanden worden gemaakt van speciaal hittebestendig, gehard glas.

Hier zorgen de elegant ronddraaiende vlammen voor, maar zeker ook het fraaie model van de haard uit rvs en hittebestendig glas. Afmetingen (in millimeters: bvb 35cm=350mm):. Hoe meet ik mijn kachelruit? Om een glasplaat netjes te snijden is het van belang dat de ondergrond vlak is.


Uiteraard werkt een professionele snijtafel het beste, maar wanneer je hier niet over beschikt kun je bijvoorbeeld een vlakke tafel met kranten bedekken en daar de glasplaat op leggen of je neemt bijvoorbeeld een stuk dun tapijt, waar je het . Online een offerte aanvragen is ook snel te regelen. Snel, gemakkelijk en voordelig ! Een gevarieerd aanbo uitstekende producten. Voor strookjes glas (mm dik) gelden andere prijzen.


Bel voordat U komt, dan weet U zeker dat er iemand aanwezig is die het glas direct voor U op maat kan snijden. Wij leveren ook band en koord voor houtkachels: koord: dikte mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts