dinsdag 1 december 2015

Silvanet gebruiksaanwijzing

Volg de gebruiksaanwijzing om gevaar voor de menselijke gezondheid en het milieu te. TEGEN DE HARDNEKKIGSTE ONKRUIDEN distels, netels, paardenstaart, winde en bramen. Krachtige onkruidbestrijder tegen de meest hardnekkige onkruiden zoals distels, netels, winde, zuring en houtachtige planten (bv. bramen,vlier).


Dit zijn planten die overwinteren, waardoor ze het jaar erna nog . L spuitvloeistof op 1m² bladopp.

Structural te Kaprijke maakt potgrond voor vele types van planten. Bestrijdt de hardnekkigste onkruiden zoals distels, netels, kattestaarten, winde, bramen en houtachtigen. Silvanet kan gebruikt worden in het gazon want het spaart de grassen ! Brandnetels en distels bestrijden met silvanet of for gazon distels en netels Voor de bestrijding van distels en netels zijn er een aantal zaken die we indachtig moeten zijn.


Je spuit deze moeilijke onkruiden altijd best voor ze beginnen te bloeien om een degelijk werking te hebben. Later op het seizoen kan het dan helpen . Indien in het gazon enkele moeilijke onkruiden voorkomen zoals klaverzuring, kruipende boterbloem, hondsdraf, … kunnen deze plaatselijk behandeld worden met SILVANET.

Bovendien is Silvanet Garden ook uw redder in nood tegen paardenstaart, bramen, en andere hardnekkige, soms houtige doorlevende . Dinet voor jonge gazons (jonger dan jaar) en Dicotex Garden . Misschien kreeg u al antwoord op uw vraag nl Waar kan ik Silvanet kopen? Maar misschien ook niet! Ga anders naar de website van edialux en daar kan je meer te weten komen over de verkooppunten in uw regio. Het is daarom raadzaam om tijdig in te grijpen.


Tegen de hardnekkigste onkruiden! Silvanet spaart de grassen, dus kan selectief worden ingezet in . Deze onkruidverdelger is veilig om op. Bladherbicide met systemische werking. Vernietigt alle onkruiden tot in de kleinste wortels.


Zaaien reeds na week mogelijk! Hier volstaat een plaatselijke toepassing. Hou alle middelen in de originele verpakking en . Edialux onkruidbestrijder Silvanet.


Onkruidbestrijder en struikgewasdoder tegen houtachtige en moeilijke (doorlevende) breedbladige onkruiden.

Zeer werkzaam tegen braam, zuring, paardestaart, kleefkruid en japanse duizendknop. Niet werkzaam op distelsoorten. Inzetbaar op tijdelijke braaklterreinen, tussen teelten . Bofix, Starane Kombi, Silvanet ,. Geen gegevens beschikbaar.


MOSCIDE Mosbestrijder voor gazons en verharde onbeteelde terreinen. Formulatie: EC - Emulgeerbaar concentraat. Silvanet is een systhemische onkruidbestrijder die door de plant opgenomen wordt en naar de wortelstokken wordt getransporteerd.


Enkel toepassen op frisgroen heermoes in volle groei en niet op oude stengels. De sierplanten niet raken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts