donderdag 10 december 2015

Magnide aantrekhulp gebruiksaanwijzing

De wrijvingsreductie van de Magnide zorgt ervoor dat de fysieke belasting voor zorgverleners en patiënten tot een minimum wordt beperkt. Dit heeft tevens een positief effect op de therapietrouw bij patiënten. Hiernaast kan de patiënt door de eenvoudige en duidelijke gebruiksaanwijzingen nog lange tijd onafhankelijk . De Magnide is hier specifiek voor ontwikkeld. Het aantrekhulpmiddel Magnide is gemaakt van zeer glad materiaal dat bewerkt is met een speciale coating.


Deze eigenschap vormt samen met de dubbellaagse toepassing een ultraglad eindproduct met een zeer hoge wrijvingsreductie.

In de verpakking zit een gedetailleerde gebruiksaanwijzing waar met behulp van tekst en afbeeldingen uitgelegd wordt hoe u het hulpmiddel kunt gebruiken. Bekijk hier de instructiefilm van de Magnide. Wij zijn lid van de Thuiswinkel Organisatie. Steunkousen aantrekken met een aantrekhulp voor steunkousen van Steunkousen Nederland. Uw aantrekhulp online kopen en bestellen, De Medi butler, Easy slide, Sim Slide, Magnide of de Steve aantrekhulp.


Aantrekhulp voor steunkousen. Dankzij de Magnide kan dit type kousen makkelijk worden aangetrokken. Het aan- en uittrekken van therapeutische steun-, druk- of compressiekousen zijn vaak moeizame handelingen die dagelijks terugkeren.

Bij zorgprofessionals staat deze opdracht bij de top van zwaar belastende handelingen. Voor veel ouderen is deze activiteit niet meer zelfstandig mogelijk. Arion heeft een volledige lijn . Daarnaast kan de patiënt door de eenvoudige en duidelijke gebruiksaanwijzingen nog lange tijd onafhankelijk. Met hulp een kous aantrekken. Voorkom lichamelijke overbelasting als helper, door inzet van hulpmiddelen.


De slidex wordt gebruikt in combinatie met de bovenstaande aantrekhulpen zoals de magnide. Plaats een opgerolde handdoek onder de knie van degene die u helpt en leg de hiel op uw knie. Magnide bestaat uit twee lagen van dit materiaal, die gemakkelijk over elkaar glijden. Inclusief eenvoudige en duidelijke gebruiksaanwijzing. Aangeboden: aantrekhulp voor elastische kousen met gesloten teen ! Eventueel ook leverbaar met bijpassende speciale handschoenen voor elastische kousen.


Dit hulpmiddel werkt prima bij het aantrekken van de steunkousen ,waarbij de ander moet helpen met het aantrekken,. Zoom de kous om het instapstuk van Steve en stroop de kous op tot het hakstuk van de kous. Steek uw voet in de kous. Plaats Steve plat op de grond en duw uw voet naar de grond.


Zet Steve terzijde en leg de kous verder aan.

Indien u kousen tot de lies . De aantrekhulp is speciaal ontwikkeld voor het comfortabel aantrekken van steunkousen met een gesloten teen. De magnide is gemaakt van glad materiaal waardoor de fysieke belasting tot een minimum wordt beperkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts