vrijdag 4 december 2015

Remeha celcia 20 openhaardfunctie

Montage- en Bedienings-. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Perfect comfort in het hele huis.


De Celcia is een slimme regelaar die het beste uit uw cv-ketel haalt. Dankzij tal van eenvoudig in te stellen en.

Celcia gecombineerd met een Remeha Avanta of Quinta. Een open haard of gaskachel is sfeervol en comfortabel, maar heeft een ongewenst bijeffect op de centrale verwarming: in de rest van de woning wordt het koud. Dit geldt alleen als Celcia gebruikt wordt als ruimte- regelaar. Speciaal voor die situaties is Celcia uitgerust met. Mijn vraag is of dit daadwerkelijk werkt op het moment dat beneden de gashaard brandt, en we het boven op de kinderkamer . Storings- en statusmelding op het display.


Klep van de regelaar ook verkrijgbaar in blauw of geel.

Bij aangesloten buitenvoeler (op ketel) is de buiten- temperatuur op het display uit te lezen. Hoe aangenaam een goed geregelde. Hoi Rose, wij hebben ook een thermostaat met openhaard functie , de celcia remeha 20. Werkt die functie bij jullie goed? Openhaardfunctie Als de gebruiker de openhaard stookt (of een andere, extra warmtebron), schakelt een gewone regelaar de ketel uit.


Dat de Celcia perfect is afgestemd op alle Remeha wandketels spreekt voor zich. Bij instelling op Ruimtelijk geregeld werkt het. Bij die celcia thermostaat zit er een openhaard functie die mits aanwezigheid van een buitenvoeler rekening gaat houden met de temperatuur . Hij is zeer makkelijk in te stellen en zorgt dag en nacht voor maximaal comfort.


Als u ook een Remeha CV- ketel . Wegens aanschaf slimme thermostaat is deze nieuwe thermostaat over. Wij leveren voornamelijk Remeha en Bosch cv ketels, maar wilt u een cv ketel van een andere merk dan is dat ook geen probleem. Belangrijk is dat een cv ketel. Remeha Celcia , Remeha Celcia en Remeha Celcia 10. Modulerende aansturing van de ketel.


Met (unieke) openhaard functie.

Slimme pompschakeling beperkt . De thermostaat die Forno bedoeld is de iSense, de thermostaat die speciaal gemaakt is voor de Remeha ketels. Nico98 wij hebben de Celcia , iets minder geavanceerd dan de thermostaat die cvboer toont, maar ook met een openhaardstand. Je kunt de thermostaat . Bestel uw Remeha klokthermostaat Celcia nu bij OKe-Online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts