vrijdag 18 december 2015

Harrie leenders mats prijzen

Dat we geavanceerde en bijzondere haarden kunnen bouwen hebben we inmiddels wel bewezen. Een goede verbranding haalt veel energie uit je hout. Mats brandt schoon en zuinig. De zijstenen slaan de warmte op om het . Vind houtkachel harrie leenders op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

Koop of Verkoop harrie leenders op Marktplaats. Deze kachel is opgebouwd uit veel massa met de bedoeling om de opgewekte warmte lang vast te houden en middels . De verbrandingstechniek is uniek en haalt zoveel mogelijk energie uit het hout tijdens de verbranding. Een bijzonder ingetogen ontwerp met een zeer goede verbranding. Een kachel om heel lang plezier van te hebben, met heerlijke stralingswarmte. In navolging op het succes van de Boxer Plus komt Leenders nu met de MATS.


Een kleinere versie die daardoor iets gemakkelijker in uw interieur geplaatst kan worden. Deze week onze mats houtkachel geïnstalleerd via snijders sfeerverwarming uit Heerhugowaard het is een prachtig kachel met een hoog rendement zonder déze. De haard is in diverse kleuren combinaties leverbaar.

Harrie Leenders , Oirschot. Het minimalistische en tegelijk stoere ontwerp van de kachel is doordacht. Een slimme verbrandingstechniek zorgt ervoor dat de kachel na gebruik nog tien uur warmte afgeeft.


Warmtebuffer door het speciale beton welke in een beton kleur, antracite kleur danwel zwarte kleur verkrijgbaar is. De betonnen zijstenen zijn . Met binnenin een slimme verbrandingstechniek en van buiten een minimalistisch en stoer ontwerp. Mooi qua vormgeving en praktisch door de opbergruimte . We doen al jaren zaken met dit bedrijf uit Oirschot. Staat garant voor een origineel ontwerp. Fantastische verbrandingstechniek en super service.


Behoort tot de top van de houthaarden. Alle kennis van verbranding, warmte en vuur zit in de Boxer Plus, een moderne klassieker. Offering simplicity of style, attention to detail, rock solid build quality. Haal nog voor het echt koud wordt een houtkachel in huis.


Deze haard is minimalistisch en stoer. Filteren op: show blocks helper. Productcategorieën, Aanbiedingen, Elektrische . Info over harrie leenders mats prijs.

Resultaten van zoekmachines!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts