maandag 14 december 2015

Campingstekker maken

Hier wil ik vervolgens een verlengsnoer aanzetten. Meer resultaten van forum. Campingstekker, welke heb je nodig? De meeste campings in Engeland maken ook gebruik van de blauwe CEE camping stekker maar we raden je wel aan om een verloopkabel (nr. 8) mee te nemen.


Deze verloopkabels zijn online te koop.

Als je al een verloopkabel hebt van randaarde (male) naar CEE (female) dan kun je ook volstaan met . Om het gebruik van netspanning zo veilig mogelijk te maken , is er een speciaal stekkersysteem ontwikkeld voor het gebruik op campings. Veel kampeerders kennen dit systeem als de blauwe campingstekker. De blauwe kampeerstekker en de bijbehorende stopcontacten zijn op vrijwel alle campings in Europa te . De onderste is iets dikker (zit iets meer naar rechts in het echt).


Want welke campingstekker en of welk camping verlengsnoer heb je nu eigenlijk echt nodig op de camping in Nederlan Frankrijk, Zwitserland of een ander. Je kunt er hier ook weer voor kiezen om dit met een verloopsnoer te doen zodat je die kunt aansluiten op het gewone Nederlandse verlengsnoer.

De blauwe CEE campingstekker is de standaard op de Europese campings. Dat is voor mij de enige campingstekker want die is veilig, waterdicht en gezekerd. Prijzen De prijzen liggen als volgt: De kabel van meter varieert . Aan de hand van deze handige instructievideo kun je zelf eenvoudig een stekker aansluiten. Daarnaast zijn er speciale haspels die op de 12-poligestekker naast de trekhaak van de auto passen.


Overigens is een autoaccu niet onuitputtelijk. Behalve verlichting kunt u er een koffiezetapparaat op aansluiten , maar een 12-volt- koelkast is wel te veel van het goede. Met maximaal vier uur is het dan wel gedaan.


CEE kabel op kunt aansluiten. In dat geval kunt u het beste gebruikmaken van een 2volt unit. Deze units zijn slagvast, spatwaterdicht, voorzien van een neopreenkabel en CEE-stekker. Neopreen kabel met cee stekker en cee contrastekker: x 1. Mm voor aansluiting: cee voor caravan, camper en boot….


Website Laten Maken Voor € 1incl. Geen verloopje van polig naar polig maken , andersom mag wel.

Als je meerdere kabels en meerdere contactdozen hebt, kan de aanschaf van een draaiveldmeter voor CeeForm handig zijn. Aan DK: u moest eens weten wat er allemaal verkeerd kan gaan. Je zou verwachten dat er in een liftinstallatie . Ga voor veiligheid en kies altijd voor de blauwe CEE stekker op de camping, ook wel eurostekker genoemd.


Deze stekker is waterdicht en gezekerd. Bovendien kun je met deze stekker op bijna alle campings in Europa elektra afnemen. Een CEE stekker is te herkennen aan zijn blauwe kleur en is voorzien . Voor techniek liefhebbers - goede prijzen en uitgebreid assortiment. Nominale spanning: 2VNominale stroomsterkte: AVeiligheidstype : IP44Kabeltype : H07RN-F 3GKleur: ZwartRubberen Kabel.


Je telefoon ligt dan dus redelijk onbewaakt. Ik zou ook een flinke verlengsnoer meenemen, . Ik twijfel wat de handigste steker voor de stroomkabel van mijn caravan is. Ik kampeer in Nederlan België en Frankrijk. Voor de meeste campings is een CEE stekker handig, maar vaak is er een gewone stekker nodig. Natuurlijk is voor beide soorten stekkers een verloop te koop (of zelf te maken ) maar ik . Vanzelfsprekend kunt u gebruik maken van de elektriciteit op de camping, maar daarvoor heeft u wel kabels, omvormers en andere handige onderdelen nodig.


Obelink helpt u daarbij verder door u de keuze te geven uit vele verschillende merken en artikelen. Ook als u niet verblijft op een camping en toch elektriciteit in de . Stroomvoorziening op de camping. Veiligheid is het allerbelangrijkste bij elektriciteit op de camping.


Er moet dan ook altijd voor kwalitatief goed materiaal gekozen. Let bij kabels goed op de dikte. Ook al krijg je maar een ampère aansluiting op de camping, de kabel die je gebruikt moet als aanbeveling .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts