woensdag 9 december 2015

Nuon laadbox

Met de laadpaal van Nuon kunt u thuis gemakkelijk en voordelig uw elektrische auto thuis opladen. Of u nu tijdens uw werkdag of snel langs de snelweg uw elektrische auto wilt opladen bij een laadpaal, wij zorgen ervoor. Onze laadpalen zijn geschikt voor elk type auto.


Wilt u een oplaadpaal kopen? Met één oplaadpunt of met twee oplaadpunten? Steeds meer van uw medewerkers en bezoekers rijden elektrisch.

Begrijpelijk, want dat is duurzaam én prettig autorijden. Logisch dus dat u denkt aan laadpunten voor uw bedrijf. Wanneer u kiest voor onze laadpalen, zorgen wij voor alles. Met onze laadoplossing voor bedrijven is uw parkeerterrein klaar voor elektrisch . Maak dan gebruik van ons oplaadabonnement en laaspassen.


Laad uw auto op met het Nuon Thuislaadpakket. Installeer zelf of wij doen het voor u. Zo kunt u snel en veilig uw elektrische auto thuis opladen.

Bel ons gerust met vragen of opmerkingen. Laat uw gegevens achter en wij bellen u vrijblijvend terug. Of waar, wanneer en hoeveel u heeft geladen bij oplaadpunten met uw Nuon oplaadpas.


Handige app voor laadpalen. Vind laadpalen met de laadpalen app. Perfect verlopen professionele installatie. Alles ging snel en vlekkeloos. Met de Nuon oplaadpas kun je opladen bij alle openbare oplaadpunten van Nuon en aangesloten aanbieders.


Bij Nuon oplaadpunten laadt je altijd groene st. Opladen via uw eigen oplaadpunt. Dat is een speciaal stopcontact waarmee uw auto sneller oplaadt dan met een gewoon stopcontact. Bovendien vergrendelt de kabel tijdens het laden.


Daardoor kan het opladen niet ongewenst. Manier van laden, Normaal. Een laadpaal dat, niet verrekent. Abonneer u op onze nieuwsbrief. Laadpaal vermogen (in kW ), 70.

ICU Compact kW wandmodel. EV-Box laadstation kW wandmodel . Niet gek, dat energiebedrijven Eneco, Nuon en Essent zich ook op het elektrisch rijden hebben gestort. De drie bedrijven bieden laadpunten en abonnementen aan voor thuis, maar plaatsen ook openbare punten - door iedereen met een elektrische auto te gebruiken. Zo heeft Nuon een deal met de . Wanneer mag ik gebruik maken van een oplaadpunt in Utrecht?


Als eigenaar van een elektrische auto kunt u gebruik maken van de elektrische oplaadpunten. U heeft hiervoor een oplaadpas nodig. Deze kunt u aanvragen bij laadexploitanten zoals Nuon of CNG Net.


Zorgeloos elektrisch rijden. Gewoon thuis uw auto opladen. Dat kan met het Nuon opladen-doe-je-thuis pakket. Onze partner op het gebied van Elektrisch rijden. Met deze laadbox kunt u snel en veilig uw elektrische auto opladen.


Kopers van een elektrische auto kunnen via Nuon een laadbox aanschaffen, om thuis veilig en snel de elektrische auto op te laden. In combinatie met deze box biedt Nuon een groen energiecontract, speciaal ontworpen voor elektrisch rijden. Wandmodel, ook leverbaar op paal. Daar zijn betere oplossingen voor te bedenken dan het uitdelen van boetes.


Parkeerkosten Nuon wil 'laadpaalklevers' aanpakken (ED januari). Hiermee worden mensen bedoeld die langer dan nodig hun elektrische auto aan een laadpaal laten . Laadbox Online – EV Box lolo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts