vrijdag 18 december 2015

Vieux dujardin

Dat is niet zo verwonderlijk als men bedenkt dat aan de introductie van Dujardin jaren van proberen, proeven en bij- sturen vooraf zijn gegaan. In die periode heeft Wenneker haar eigen receptuur voor Hollandse Cognac ontwikkeld. Inhoud: CL Alcohol percentage: Land: Nederland Allergenen: Geen.


Je hebt geen cookies van externe partijen geaccepteer hierdoor kun je geen films over dit product bekijken. Klik hier voor meer informatie over onze cookies .

In de volksmond wordt het koetsierscognac (koetsiertje) of Hollandse cognac genoemd. Door deze Blue Label of Blauw zoals hij vaak genoemd wordt zit zelfs . Excl BTW € 1Statiegeld: € Incl BTW € 129. Bestel eenvoudig en betrouwbaar tegen de laagste prijs. Pin met betaalpas of creditcard bij levering.


Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen. Het resultaat is een 1e Klas receptuur, waarin twee echte Franse .

Blijf per e-mail op de hoogte van de nieuwste dujardin aanbiedingen middels het AanbiedingAlarm. Vieux Du Jardin Blue fles van liter. Het is één van de meeste gekochte vieux in Nederland.


Koop vieux op aanbieding prijzen. Gedistilleerd spiritueux. Een vieux die zijn gelijke niet kent. De populariteit bij jong en oud is enorm. Verkrijgbaar bij nagenoeg elk . Dujardin is daardoor een vertrouwde naam die staat voor kwaliteit.


BeschikbaarheidsdatuHoud mij op de hoogte van beschikbaarheid. Toevoegen aan winkelwagen. De minimale besteleenheid van dit product is 1. Blijf op de hoogte en ontvang extra aanbiedingen.


DUJARDIN VIEUX 100CL Bekijk groter. ALCOHOL PERCENTAGE,.

Alle producten Aardappelen, groente, fruit. SKU: 6Categorie: VIEUX. Merknaam, Overige merken. Land van herkomst, Nederland.


Consumenteneenhei Fles . Stijlvolle drank, met een vleugje cognac, op smaak gebracht met natuurlijke ingrediënten en Franse allure.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts