dinsdag 22 december 2015

Delta energie betekenis

DELTA NV was een Nederlands nutsbedrijf en leverancier van gas, water, elektriciteit, internet via de kabel, digitale telefonie en daarnaast zowel analoge als digitale radio- en televisiesignalen. Kies bij DELTA voor zekerheid en gemak bij de keuze voor stroom en gas. Klanten blijven DELTA trouw. Per juli zijn nieuwe energieprijzen van kracht.


DELTA heeft een jarenlange historie in Zeeland. Bekijk hieronder de ontwikkelingen van DELTA door de jaren heen. De verkoop van denaam DELTA en het bedrijfsonderdeel dat energie en internet verkoopt is officieel goedgekeurd. De dertien Zeeuwse gemeenten en de provincie hebben dat donderdag bepaald.


Ook netwerkbedrijf Endurisstaat in de verkoop. Vijf vragen en antwoorden over de veranderingen bij . Energieleverancier DELTA. DELTA is een energieleverancier die elektriciteit en gas levert aan zowel de zakelijke als particuliere markt.


Wil je weten of DELTA bij je past? Hieronder vind je meer informatie over energieleverancier DELTA. Delta is een bedrijf dat zowel nationaal als internationaal op verschillende gebieden werkzaam is.


Zo levert Delta naast energie ook andere diensten zoals internet, telefonie en milieudiensten. Delta streeft ernaar om hun klanten duurzame en innovatieve oplossingen te bieden. International Financial Reporting Standards ( IFRS) en de relevante bepalingen van het Burgerlijk Wetboek (BW).


De verslaglegging vindt plaats door PZEM N. Toelichting op de resultaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts