dinsdag 29 december 2015

Domo airconditioning (do152a) review

Aangekocht voor afkoeling van een kamer waar airco lastig is. Werkt zeer goed maar het lawaai is zelfs op de laagste stand storend. Zelfs op de laagste stand krijgt hij de warme lucht echter wel uit de kamer.


Deze Aircooler heeft een hoge koelefficiëntie dankzij het honinggraat. De DO152A heeft een uitneembaar waterreservoir met een inhoud van maar liefst 5.

Verder heeft deze Aircooler ook een handige timer en . Ik raad dit product aan. Deze gebruiksvriendelijke luchtkoeler verspreidt snel en effectief een koele lucht. De koele-luchtstroom is op lichaamshoogte, zodat u zoveel mogelijk profiteert van de . Vergelijk Airco bij Exellent. Beoordelingen (0) Schrijf de eerste review voor dit product.


DOMO Airconditioning ( DO152A ). Schrijf zelf een review en maak wekelijks kans op €100!

Honeywell CS10XE - Mobiele Aircooler. Kies uw Airco bij Expert. Is de airco domo 152a met aan de achterkant een gat om een verluchting buis in te steken en moet de lucht van binnen naar buiten?


Reageer op deze vraag Misbruik melden . Air cooler verspreidt koude lucht. Domo DO262A Mobiele Airco. Hoge koelefficiëntie dankzij het honingraat koelmembraa.


Luchtstroom op lichaamshoogte. Een luchtkoeler of aircooler voert warme lucht langs een koelelement van koud water waarna de koelere lucht wordt uitgeblazen. Vind Aircooler op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Heeft u het in de zomer ook altijd zo warm in huis?


Beschikbaarheid : dagen. Over airconditioning doen heel wat misverstanden de ronde. Tijd dus om deze even de wereld uit te helpen… Van airco raak je verkouden of ziek.


Je raakt niet verkouden van airconditioning maar door teveel luchtbeweging (tocht) en een te groot temperatuurverschil tussen binnen en buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts