maandag 7 december 2015

Spindel uitdraaisteun

Welk model u nodig hebt is afhankelijk van de diameter van de spindel en de diameter van het bevestigingsgat van de uitdraaisteun. Metalen spindelblok voor Al-Ko uitdraaisteunen. Als uw uitdraaisteun te zwaar wordt belast, bijvoorbeeld door het opkrikken van de caravan met de uitdraaisteunen , dan kan het spindelblok van de steun scheuren waardoor de uitdraaisteun niet meer . Elektrische aangedreven caravansteunen bieden je een stuk meer comfort bij aankomst en vertrek.


Met de afstandsbediening draai je je poten uit, of steunen, net welk woord je. Uitdraaisteunen en steunplaat.

Artikel tot en met ( van Artikelen). Alko Spindelblok Metaal . Tijdens mijn vakantie is het spindelblok van één van de uitdraaipoten afgebroken. Gelukkig leverde dit tijden de vakantie niet al te vell ongemakken op.


Maar om dit te repareren heb ik de steunpoot onder de caravan vandaag gehaald en heb ik een nieuw spindelblok (of spindelmoer) gekocht. Caravan poot koppeling met. Is de poot of uitdraaisteun van de caravan kapot. U hoeft niet gelijk een nieuwe uitdraaitsteun (poot) te kopen.


De lange pin die u ziet draaien draait in.

Kijk snel en profiteer van het voordeel! Deze spindelmoeren waar de spindel van een uitdraaisteun door loopt zijn los leverbaar en kunt u vervangen als de uitdraaisteun te zwaar belast of versleten is. Met verlengde spindel en voetjes.


Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. STEUNEN PREMIUM VANAF BOUW-. Gebruiksvriendelijke tweedelige mechanische wegrij- blokkering voor caravans. Met de Safety Compact voor Premium- uitdraaisteunen kan de spindel van de steunen worden geblokkeerd. Zo blijft de caravan veilig staan waar hij moet staan.


Steunen uitdraaien, spindel. Dus waarom de spindel zelf doorslijpen. Heb je er intussen al eens ondergelegen en goed gekeken hoe het zit? Nu lijkt het erop dat je de komplete uitdraaisteun wilt vervangen, maar dat was je bedoeling toch niet? Het begint aardig op een Babylonische spraakverwarring te lijken.


Kan iemand mij een advies geven om de spindels op de uitdraaisteunen te verlengen? Ik wil niet gaan lassen, nieuwe steunen plaatsen ed. Bewegende delen insmeren met vet.


Smeer bij je caravan de spindel van de uitdraaisteunen in met waterbestendig smeervet. Doe hetzelfde voor de bewegende onderdelen in het neuswiel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts