maandag 3 oktober 2016

Alde verwarming bijvullen

Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat de verwarmingsketel in gebruik wordt genomen. Voor installatie-instructies zie aparte handleiding. Het bijvullen van het systeem wordt in het expansievat gedaan.


Maar zoals mijn voorganger melde WAAROM spoelen dat is niet nodig alleen af en toe bijvullen met koelvloeistf en GEEN gewoon water. Het systeem is een combinatie van verwarmen en warmwatervoorziening. Alde verwarming : vloeistof.

De elementen voor de verwarming en warmwatervoorziening (de boiler) zijn compact samengestel maar functioneren afzonderlijk van elkaar. Bij een correcte inbouw kan u zowel butaan als propaan gebruiken, en natuurlijk ook LPG gas. Een vriend stuurt een noodkreet uit Spanje: mijn Aldekachel in de camper brandt perfect op propaan, maar op butaan knalt-ie zowat de kamper uit van de hitte. Wat is daarvan de oorzaak? Weet u iemand in Spanje in de buurt van Alcazar aan de oostkust, waar hij dat euvel kan laten . Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


In principe zijn er twee soorten koelvloeistof , herkennend aan de kleur. Laat het verwarmingssysteem nooit.

Het reservoir waar het vloeistof-. Wij tonen je hoe het moet! Ik heb een verbinding naar de buitenkant van mijn Pössl camper laten maken zodat de lpg-gascilinder ten behoeve van de Truma verwarming en het kookstel van buitenaf bij het tankstation kan worden gevuld. Dit gaat prima met een vulling tot.


Er zijn echter pompen – voornamelijk in het buitenland . Glycolsystemen kunnen o. Hartelijk gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe HOBBY camper. Het in ons gestelde vertrouwen is voor ons aanleiding ernaar te streven onze campers voortdurend te verbeteren, met nieuwe ideeën, technische innovaties en subtiele details. Met compleet uitgeruste en geperfectioneerde modellen . Garantie- en informatiebrief voor verwarming en boiler. Handleiding voor het toilet. Keuringsattest voor vloeibare gasinstallaties met inspectiezegel.


We feliciteren met de keuze van uw caravan. Een keuze waarvan u geen spijt zult krijgen omdat we er volledig van overtuigd zijn dat de caravan aan uw verwachtingen zal voldoen. De KABE-caravan is met alle mogelijke zorg geconstrueerd en gefabriceerd.


Doordachte indelingen met kwaliteit tot in de kleinste details . Aanbiedingen in winkel en webshop Aanbiedingen in winkel en webshop.

Aanhangwagen onderhoud Aanhangwagen onderhoud. Accessoires voor uw camper Accessoires voor uw camper. Achteruitrijcameras Achteruitrijcameras. A draining hose with 10mm.


ALDE verwarming ALDE verwarming.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts