vrijdag 28 oktober 2016

Dik geurts folke

De grote dansende vlammen komen optimaal tot hun recht door het gebruik van hoge ruiten. Energie-efficiëntieklasse, A. Verbrandingssysteem, Gesloten verbranding, Open verbranding. Glasraam, Infrarood glas.


Een mooie houtkachel verdient een mooi prijsje.

Profiteer daar van en kom snel bij ons langs. Schone verbranding en een hoog rendement. Dit draagt bij tot het bereiken van een maximale schone verbranding en een energierendement oplopend tot ! Voor een grotere flexibiliteit van de installatie kan de aansluiting op de . Vraag direct de scherpste prijs aan bij de Haardenexpert!


Installatie door heel Nederland. Aantal: beoordeling(en).

Omschrijving Technische gegevens Beoordelingen (0). DIK GEURTS FOLKE RS (met buitenlucht aansluiting). Hij heeft drie ramen (voor en zijkanten). De Folke is een prachtige kachel die past bij ieder interieur. Deze kachel heeft ruiten wat het zicht op het vuur enorm verbeterd.


Deze kachel heeft speciaal . Deze vrijstaande houtkachel is een aanrader onder de houtkachels dankzij zijn hoge rendement. Dik geurts houtkachels tot rendement uit voorraad leverbaar kom geheel vrijblijvend kijken naar deze haarden we hebben alle modellen. Elke kachel wordt door een ontwerper ontworpen. Daarnaast staan de kachels bekend om hun kwaliteit en hoge rendement.


Ook zijn ze gebruiksvriendelijk en is met een schuifknop heel makkelijk de luchttoevoer te regelen. Dik Geurts Folke informatie. Bekijk het volledige assortiment . De Folke bestaat uit ramen (voor en zijkanten), waarbij de zijruiten voorzien zijn van IR-glas.


Hierdoor blijft het glasraam langer schoon. Overigens heeft het nog een ander functie: het ziet er gewoon .

Te bezichtigen in onze showroom. Nominaal vermogen, kWh.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts