woensdag 26 oktober 2016

Portacool koelbox

Hierdoor kunt u ook onderweg de koelbox gebruiken. Vind gemakkelijk de voordeligste tristar portacool koelbo. Vergelijk voor de laagste prijs! Keep it cool op de camping. Om in de zomermaanden te genieten van een koel flesje rosé of een biertje, is een goede koelbox noodzakelijk.


Ook de paté en de geitenkaas blijven daarin langer houdbaar.

Of de koelboxen een minimumtemperatuur halen van zeven graden, . Een hele verbetering met de Quigg thermo elektrische koelbox die ik vorig jaar gebruikte. Het is een heel stuk rustiger in de voortent en de temp in de koelkast in aanzienlijk lager als bij de Quigg! En afgelopen pinkterweekend met de . Ik zie alleen maar compressor- of peltierkoeling genoemd worden. Ik dacht dat de meeste koelboxen op 12V én 230V met absorptie werkten. De mijne ( Portacool 35) in ieder geval wel.


Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. MediaMarkt € 4Alternate € 4Kijkshop.

Bekijk alle specificaties. Tristar Portacool - Overzicht. Wij hebben een koelbox zonder ventilator gekocht bij Obelink. Alleen thuis geprobeerd en dat ging fantastisch.


Kan op gas, 220V en 12V. Onze vorige was van Coleman, met ventilator. Je kon er wel fris etc in koud houden, maar vlees deden we zowiezo al . Gratis bezorging vanaf €- Vrijbuiter. Als het bier maar koud is!


En de boter, kaas en eieren, om maar wat te noemen. Supercoole merken als Campingaz en Mobicool houden overal rekening mee. Ze maken campingkoelkasten in . We hebben met de verkoper de verschillende opties besproken (ook die in het linkje van Sanne). Koelbox onderdelen en toebehoren - nu in de Conrad.


Voor techniek liefhebbers - goede prijzen en uitgebreid assortiment. Kost euro ( dat is echt een leuke aanbieding) als je het bonnetje op de website ingevuld meeneemt. Zoek naar koelbox tristar portacool in Huishoudelijk. Doorzoek de Kelkoo categorie Huishoudelijk op koelbox tristar portacool 35.


Absorptie koelbox met een inhoud van liter.

Geschikt voor gebruik op 2volt, volt en flessengas. Voorzien van handige Piezo-ontsteking. Waterpas Inhoud: liter. Buiten afmetingen: Hx Bx D47 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts