vrijdag 14 oktober 2016

Reis waterkoker klein

In een stevig en stijlvol model. Een waterkoker die klein van formaat is, neemt weinig plek in op jouw keukenblad. Erg handig en het kost je weinig bagageruimte. Een kop thee, een bordje pasta of een pannetje piepers bereid je het snelst met een waterkoker.


Maar de gewone koker van thuis is niet geschikt voor de camping.

Daarom test de KCK acht waterkokers voor op reis. Het RVS design maakt deze waterkoker een blikvanger op je aanrecht. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Is te klein voor thuisgebruik. Op werkdagen voor 22h bestel morgen gratis thuis bezorgd.


Deze handige kleine reisgenoot heeft een inhoud van liter, ideaal voor het. De waterkan van kunststof heeft een inhoud van liter en is dus ideaal om mee te nemen op reis , maar is ook geschikt om compact op te bergen in je keuken. Het toestel beschikt over een aantal veiligheden: hij schakelt .

Vergelijk waterkokers eenvoudig en online op VERGELIJK. Kom snel naar onze website en bestel de goedkoopste en beste waterkoker. Ontdek vandaag nog ons uitgebreid aanbod!


Bestel nu Eenvoudig en Snel online! Unold is het merk, op verschillende sites te bestellen). Toegevoegd na uur : Gevonden! Hij heet Philips Travel Duo, en is oa. Wij nemen al jaren een klein waterkokertje mee.


We nemen zelf altijd een reis waterkoker mee. Heeft u onderweg zin in een kopje snelle koffie, thee of bouillon? Met deze reiswaterkoker is dat geen probleem meer. Dankzij de kookstop en droog.


Bekijk de categorie keukenapparatuur op hema. Want bij HEMA vind je alles om het dagelijks leven leuker en makkelijker te maken. Shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.


Deze compacte waterkoker van Domo met een inhoud van 5l kan zelfs gemakkelijk mee op reis.

De waterkoker uit roestvrij staal is zeer gemakkelijk te onderhouden. Deze reiswaterkoker wordt geleverd met plastic kopjes en een opbergtasje. Wegens leegmaken woning voor verkoop. Werkend en in zeer goede staat.


Klein formaat ( liter). De automatische afslag voorkomt doorkoken wanneer het kookpunt is bereikt. Een reis waterkoker is een elektrische waterkoker die je makkelijk mee op reis kunt meenemen. Een klein formaat met bekertjes en reistasje. Op deze pagina vergelijk je de prijs van diverse aanbieders van top merk reiswaterkokers als Tefal, Bestron, Braun en meer.


Waterkoker van ltr wil ik ruilen tegen een klein waterkokertje. Sneller de pasta aan de kook brengen? Er zijn verschillende soorten modellen, waarbij een zwaardere weerstand garant zal staan voor sneller opwarmen van het water.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts