vrijdag 28 oktober 2016

Vermogen convectoren berekenen

Bereken direct je vermogen ! Ik ben me aan het inlezen, wat convector putten betreft. Bij de verwarming van hoge ruimten is het gebruik van convectoren afgeraden. Elke warmtebron geeft een bepaalde hoeveelheid warmte af, deze hoeveelheid warmte wordt aangeduid met watt Als u wilt weten hoeveel watt u nodig heeft om een bepaalde ruimte te verwarmen kunt u de volgende vuistregel gebruiken.


Benodigde vermogen = Inhoud (m³) x watt.

Met de onderstaande berekening kunt u het vermogen bepalen welke nodig is om een bepaalde ruimte te verwarmen. Deze waarde is van groot belang bij de keuze van uw radiatoren. Als de berekening voor elke ruimte in de woning wordt doorlopen en deze waarden bij elkaar worden opgetel weet u het vermogen wat . Als ik kijk op de site van Jaga dan vind je weinig modellen van die afmetingen die een vermogen van 4. Onderstaande tool geeft een goede richting van het benodigde vermogen ( KW - watt ). Je kan deze tool ook gebruiken voor het kopen van een bijverwarming in de . Radiator berekenen : Benieuwd naar hoe je dat moet doen?


In ons assortiment kunt u eenvoudig filteren op hoogte, lengte, type en wattage.

Warmteservice verkoopt radiatoren van alle bekende merken tegen vaste lage prijzen. De condensatie ketel van 40kW (doorstromer) blijft nog even zitten, maar ik voorzie op lage temperatuur te verwarmen d. Mijn woonkamer heeft een inhoud van m3. Ik heb daar in een tweeplaats radiator van 2. Nu wil ik die laatste twee vervangen door een convectorput met convector.


Hoe bereken ik de capaciteit die de convector minstens moet hebben om . Slaapkamer = Watt per M3. U kunt ten alle tijden contact opnemen met de klantenservice van Quality Heating om het vermogen te bepalen. Een type radiator heeft platen en convector. Vermogen radiator berekenen ? De convector die de living moet verwarmen heeft warmtekanalen met fijne plaatjes ertussen, meet 120x20x20cm.


De kast afmeting is:B 22cm, L 120cm en H 40cm. Groot verschil berekening radiatoren t. LTV berekenen , verwarming in slaapkamers? Europese norm voor vermogen radiator - Cobouw.


Fabrikanten van radiatoren en convectoren voldoen door middel van een keuring volgens EN4aan deze bepalingen.

In het ontwerp geven de cijfers over de afgegeven warmte aan dat de gekozen voorzieningen . Het vermogen van radiatoren bepaalt in hoge mate de uitkomst van de berekening. In de slaapkamer op zolder moet een nieuwe radiator komen. Zomaar afgaan op wat er hing lukt niet meer. De isolatie van de dakkapel is een stuk beter en ook door het glas is het verlies nu veel kleiner geworden.


Een kleinere radiator zou dus kunnen, maar anderzijds probeer ik met een zo laag . Met behulp van onze rekenhulp berekent u snel het benodigde vermogen van een radiator voor de ruimte waar u deze wilt plaatsen. Door de afmetingen, hoeveelheid platen en convectoren wordt de capaciteit bepaald in Watts. Men kan zelf eenvoudig het vermogen bepalen dat nodig is om water te verwarmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts