woensdag 19 oktober 2016

Radiator bankje

Bank designradiator verfraait uw ruimte. Een bank designradiator plaatsen is tegenwoordig makkelijk en goed in te passen in uw huidige inrichting, want ze zijn er in allerlei modellen, kleuren en maten. Steeds meer mensen kiezen voor een bank designradiator omdat het als onderdeel van het interieur een aanwinst voor . Als je leeft op 28m heb je niet alle ruimte van de wereld.


Voor de Apeldoornse studio van Maarten heeft Thomas iets handigs verzonnen.

Hij maakt een radiatorombouw, waardoor de radiator verandert in een brede vensterbank. De ultieme plek om te relaxen. Zonder een stoel te hoeven aanschaffen!


Deze pin is ontdekt door Esther Fintelman. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Maak zelf dit leuke bankje van radiatorbekleding voor in de hal. In de woonkamer, de hal of de gang.


Liefhebbers van behaaglijke temperaturen en gezelligheid zullen Zehnder Radiator Bench in hun hart sluiten.

De perfecte combinatie van zitbank en radiator. Het bankoppervlak kan ter plekke worden uitgekozen. De radiator is leverbaar in bijna alle kleuren en oppervlakken van de. Een radiator kan bovendien ook dienen als bankje waarop u gemakkelijk uw schoenen aan- en uittrekt.


Vloerverwarming is een goede oplossing voor de gang. Geplaatst onder tegels die goed warmte geleiden, garandeert deze vorm van verwarming een stabiele temperatuur, verspreid over het gehele oppervlak. Radiators verdienen doorgaans geen schoonheidsprijzen, maar dankzij deze creatieve oplossingen fleur je je verwarmingen helemaal op! Plaats een radiator cover over je verwarming heen.


Als je een stevige houten bank om je verwarming in een erker heen bouwt, dan heb je dat zo voor elkaar! Gedetailleerde omschrijving: We zijn op zoek naar iemand die om onze radiator een ombouw kan maken, die als bankje kan fungeren. Met aan de bovenkant en voorkant open stukken zodat de warmte nog wel weg kan. Op de tweede en derde foto ziet u onze radiator. Bekijk de foto van ghaenen met als titel radiator ombouw en meteen bankje en andere inspirerende plaatjes op Welke.


Charleston Relax met houten bankje in hal. Tegenwoordig is de radiator in veel uitvoeringen, maten en kleuren te krijgen. Multifunctionele designradiator.

Het gestroomlijnde design van de Jaga Panel Plus radiatoren zijn uitermate plaatsbesparend. Door de eenvoudige vormgeving van de radiator heeft de Panel Plus zonder meer een rustige en kwalitatieve uitstraling. Bij de bankradiator van Panel Plus kan gekozen worden voor een tablet of . Een opvallende accessoire is het speciale tablet waardoor de Mini radiator tevens gebruikt kan worden als bankje.


Ofwel al zittend voor de raampartij heerlijk genieten van het uitzicht, omringd door aangename warmte. Een ander bijkomend voordeel is de scherpe prijs, waardoor de Mini radiatoren voor iedereen binnen . Gemaakt van MDF en gebouwd over de radiator heen. Realisaties Quartiers Timmerwerk.


Kast achter de trap, over twee verdiepingen. Met een radiatorombouw of vensterbank van CanDo werk je jouw radiator mooi weg en geef je de finishing touch aan jouw interieur. Je radiator wordt een decoratief onderdeel van je interieur met de diverse stijlen en afwerkingen waaruit je kan kiezen. Bovendien kan je de radiatorombouw in iedere gewenste kleur . This Pin was discovered by Anne-Christine W. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.


Rondom het erkerbankje is nu genoeg ruimte voor de warmte van de radiator. Materiaal: berken multiplex en dekkend .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts